Kiskorúnak plasztika?
Nem nagy műmelleket szeretnék,hanem csak olyat ami arányos lenne az alkatomhoz..Könnyű mondani,hogy fogadjam el magam de így nem érzem magamat teljes értékű nőnek,megkeseríti a minden napjaimat,mindegy hogy most vagy később de ezen mindenképpen változtatni szeretnék.:)
Körülbelül elől deszka hátul léc vagyok szóval ez nem csak egy amolyan ribis hiszti
Felesleges, mert még nagyon sokat változhatsz, külsőleg is és a gondolkodásod is.
Nekem is pici, tini koromban zavart, aztán ahogy idősebb lettem és rájöttem, hogy így is érdeklődnek irántam a férfiak, már nem zavart. Soha egyetlen barátom sem bánkódott amiatt, hogy kicsi, sőt tetszett nekik, hogy kis formás.
Ha meg valaki csak úgy akarna veled lenni, ha nagyobb melled van, az nem is téged szeret, csak egy testet.
Az egészségedet nem szabad ilyen miatt kockáztatni. Ha megcsináltatod, akkor x évente cserélni kell, az mindig műtéttel, altatással, kockázattal jár. És persze bármikor okozhat problémát közben is.
Veled egykorú vagyok, de nekem plasztikával nem tetszenél... deszka alak még mindig jobb. Nem mindenkinek tetszik az a nagy mell, fenék. Sőt kijelenthetem, hogy még nekem tetszik is a deszka alak. Ha pici a mell, pici a fenék és szép formásak akkor nincs semmi baj vele.
Ne plasztikáztasd magad, semmiféleképpen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!