Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Van valaki, aki segítene nekem?

Van valaki, aki segítene nekem?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, 8 hónapja megszületett a kisfiam. A mellem amúgy is iciri piciri volt, de most még lóg is. Nem szilikon csöcsökre vágyom csak arra, hogy 23 évesen ne így nézzek már ki. Egy mellfelvarrásra, esetleg valamilyen kisebb feltöltésre, nem szilikon, hanem mondjuk testzsír, lenne szükségem. Az a helyzet, hogy nem tudom magamnak ezt finanszírozni. Van olyan jó ember, aki tudna nekem segíteni? Nagyon szeretnék tetszeni a páromnak. Szexen kívül bármit megteszek érte.
2014. febr. 11. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Arra is gondoltál hogy ha esetleg mellfeszítő gyakorlatokat csinálnál kitartóan akkor valamennyire javítana a helyzeten? Vagy már annyira reménytelen?
2014. febr. 11. 22:20
 2/4 A kérdező kommentje:
szerintem ez helyrehozhatatlan, főleg hogy az egyik sokkal nagyobb is, mint a másik pedig egyik sem nagy.... :(
2014. febr. 12. 12:32
 3/4 Kim Bo Mao ***** válasza:

Szia! Segíteni akarok neked. 23 éves vagy. Én 22. Nagyon fiatal vagy. Az anyukámnak is nagyon megereszkedett a melle szülés után stb. és ő 40 éves korában döntött úgy, hogy tesz ezellen. Elkezdett mellfeszesítő gyakorlatokat csinálni, és én bár nem hittem, hogy lehetséges, de újra visszafeszesítette a cickóit :) Nem 2 hét volt, hanem 1-2 hónap, mire a változás látszódott.

Ő is kismellű..volt. Ugyanis egy szakítás után megcsináltatta a melleit, hogy nagyobb legyen. Hetekig fájt neki nagyon, úgy, hogy jó orvossal csináltatta. És most már ha újra dönthetne, nem csináltatná meg.

Ha van egy kis időd, eddz! A párod biztos értékelni fogja!

Egyébként mielőtt megcsináltatnád, menj biztosra, hogy nem bánod meg, nagyon sokba kerül, nagyon fájdalmas, és később is adódhatnak komplikációk. A testzsíros feltöltésről én úgy tudom, hogy nem tart örökké, mert "felszívódhat".

2014. febr. 20. 21:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm próbálkozni fogok :)
2014. febr. 23. 14:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!