Tudnátok ajánlani egy jó orr plasztikai sebészt?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy műtét után kb hány hét mire eléri az orr az új állapotát? És mennyire fog feldagadni stb.2014. febr. 2. 20:13
1/6 anonim válasza:
Dr. Kárász Tamás, Dr. Rezek Ödön, Dr. Varga Klára. Ők számítanak orrplasztika terén a legtapasztaltabbnak az országban, és nem "csak" plasztikai sebészek hanem fül-orr-gégészek is ezért a műtét alatt az egészségügyi gondokat pl a ferde orrsövényt is tudják operálni.
A teljes gyógyulás 1 év, de kb 3 hónap után a duzzanatok nagy része már leapad így addigra látszik a végeredmény.
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2014. febr. 3. 18:10
4/6 lizimizi válasza:
Én Dr.Kárász Tamásnál műtettem az orrom és sokak véleményével ellentétben nem ajánlanám .Többek között azért mert mivel rengeteg betege van senkire sincs rendesen ideje ,több óràt kèsik(a műtétemről hàrom órát ),ezen kívűl annak ellenére hogy azt àllítja mennyire fontos az hogy a beteggel rendesen átbeszélje a műtétet és az igényeknek megfelelően megtervezze az orrot stb erre egyáltalán nem fordított figyelmet.a műtét elött egyetlen egy megbeszélés volt amikor kb volt 10 percem hogy elmondjam mi az elképzelésem ,mièrt jöttem ,van-e kérdésem..a megbeszélés végén azt mondta felesleges nagyon részletezni hogy milyen orrot is szetetnék a műtétig úgyis elfelejti majd a műtét napján megbeszéljük,nos mivel az operáció napján hatalmas nagy csúszásban volt 2 mondatot beszéltünk mielött kés alá feküdtem.
5/6 lizimizi válasza:
Az orrom végul szép lett .de amikor levették a kötést szörnyen nagy volt sokkal rosszabb mint régen és mivel nem ugrottam örömömben a nyakába ,hanem megkérdeztem hogy ugye ez biztos hogy még vàltozni fog teljesen kiakadt hogy ő nem fog 2 hetes orról beszélgetni.tény hogy valóban elmúlt a duzzanat de laikusként honnan kellett volna tudnom hogy normális-e hogy asszimetrikus az orrom és be van dagadva akkorára mint egy krumpli.egyébként nekem egyben orrsövény műtétem is volt és most rosszabbúl kapok levegőt mint régen pedig már 5 hónap eltelt a műtét óta.
6/6 A kérdező kommentje:
Uhh, ez így elég durván hangzik..És mennyi időt kellett várnod, mire elmúlt a duzzadás?És elérte a normális végleges méretét, formáját az orrod?
2014. márc. 23. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!