Lányok! Márciusban lesz mellnagyobbításom. Hogy oldottátok meg az 5-6 hetes táppénzt? (A munkám miatt ennyi kellene a doki szerint. )
Edit109!
Több orvosnál is jártam konzultáción, de közülük egy nyerte el a tetszésemet mindenféle szempontból. Dr. Mihályfi László fog műteni. (Budapest) Nagyon kedves, türelmes ember. De ami a legfontosabb, nagyon szépen dolgozik. Nézd meg a munkáit: www.idealplastica.hu. Nála a mellnagyobbítás ára mindennel együtt 580000-től 800000-ig terjed. Implantátum márkától függ, nekem mindennel együtt 700000 lesz. És senkinek nem tetszettek az eddigi munkái, akit felkerestél? Mondjuk én sem nagyon találtam mást. Hát igen, majd megoldjuk valahogy, más is járt már ilyen cipőben, mégis megoldotta, nem igaz? Remélem Mihályfi Doktor elnyeri a tetszésedet és szerintem árban is elfogadható. Sok sikert!
Kívánom a megértő férfi válaszolónak, hogy minél több olyan nővel szembesüljön akinek csak addig van melle amíg le nem kerül a melltartó. Akkor majd megérti hogy mire is jó egy olyan mellműtét amit nem vesz észre "senki".
Egy gyári munkás szerinted gyárimunkás marad akkor is ha hazamegy? a strandon is? a hálószobában is?
Elsősorban nő. Személyiség. Egy ember,aki jobban akarja érezni magát a bőrében.
És igen ezt muszály,/csak hogy a kérdéshez is hozzászóljak/ de nagyon nehéz manapság megoldani a betegszabadságot és a szabadnapokat amikor mindenki örül ha van munkája. Tudok olyanról akinek nincs egyáltalán szabadsága, sőt betegszabadsága sem.
Attól hogy valaki gyári munkás miért ne lehetne szilikon melle? Mivel kisebb értékű egy ilyen munkavállaló mint aki irodában dolgozik. Nem a munkahelyének csináltatja valaki, hanem önmaga miatt. Akkor a takarítót is le kell nézni, mert csak takarít? Ezt nem értem.
A háziorvos szakorvosi véleményre köteles további táppénzt biztosítani, úgyhogy szerintem a műtétet végző orvossal kellene megbeszélni, hogy folyamatosan adjon szakvéleményt, hogy további pihenésre van szükséged. Magától a háziorvos 30 napig tarthat táppénzen. Ne foglalkozz senkivel, ha te úgy érzed szükséged van rá, csináltasd meg. Én bátran tudom ajánlani Dr. Németh Tamást. Nagyszerű plasztikai sebész, és csodálatos melleket csinált nekem is. Természetes hatásúak. Mondjuk én már a műtét másnapján dolgoztam, de én irodában dolgozom, nyilván nem olyan erőkifejtést kellett csinálnom, mint neked kellene. Én szorítok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!