Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellplasztika! Hány éve, hány...

Mellplasztika! Hány éve, hány évesen csináltattad meg? Elégedett vagy, nem bántad meg? Kellett már cserélni a szilikonod? Mit mondott a doki hány évente kell cserélni? Mennyi volt a lábadozási időd amig fájt és semmit nem tudtál csinálni?

Figyelt kérdés
Én 35 eves vagyok két kicsi gyerekkel és mindig is kicsik laposak voltak a melleim. Szoptattam, akkor megnőtt de akkor se volt még nagy. :(
2013. szept. 24. 11:32
 1/3 anonim ***** válasza:

szia,nekem 7 éves,24 voltam akkor,már szülés utan.

úgy 3 hetet maradtam otthon utana,most megyek kicseréltetni,mert Pip-es,de ha nem lenne az akkor is kicseréltetnem,mert megereszkedett,bár mondjuk igy is jó,de már nem az a merev,hanem természetesnek hat.vannak olyanpok amik örök életre szólnak,a többi 10 év körül.megbanni nem bántam meg,most is ahhoz az orvoshoz megyek.

2013. okt. 2. 11:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Melyek azok amik örök életre szólóak? Most milyet akarsz betetetni?
2013. okt. 2. 12:20
 3/3 panni128 válasza:
34 évesen csináltattam meg a melleimet a dr. Grigalek Gábornál és nem bántam meg. Természetesek, a férjem szerint is gyönyörűek és utána még a hegeket is el tudtuk tüntetni tetoválással. Pár hétig kellett csak lábadoznom, de az sem volt vészes, olyan nem volt, hogy ne tudtam volna semmit se csinálni és olyanról sem volt szó, hogy a szilikont kötelezően ki kellene cserélnem. Szerintem mindenképp keresed meg egy konzultációra.
2013. nov. 13. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!