Tényleg létezik szemszín változtató lézeres szemmütét?
Szia!
Jó rég kérdeztél rá, de remélem még látod, amit írok :)
Nos én is utána olvastam a dolognak.
Létezik egy másik alternatíva, nem lencsét helyeznek a szemedre, hanem kb 20 mp alatt kivonják a szemedből lézerrel a barna színért felelős melanint.
Az ára elég húzós, forintnak megfelelőnek 1 millió. Ha jól tudom már az Egyesült Államokban is elérhető a beavatkozás. Pár év, kicsit lentebb megy az ára. A beavatkozás kockázatmentes, eddig akiken végrehajtották mind jól látnak, semmi probléma :)
Viszont nem mindenkin végezhető el. Előbb hosszadalmas vizsgálatoknak tesznek ki.
A méz, a dió, a gyömbér nagyon szépen világosítja a szemet. Csak légy kitartó.
Igaz, csak szép világos zöld lesz, nem kék, de komolyan mondom, eszméletlenül jól fog állni, meglásd :)
Másik dolog, amiben még tudnék segíteni (én is épp tesztelem), hogy az ELTE-n végzünk pár tanárral/diákkal egy kísérletet. Kicsot bonyolult, de a lényege az lenne, hogy fény által csökkenteni tudjuk a melaninképződést a szemben. Ha kevesebb a melanin, egyfajta átlátszó réteg észrevehetőbbé teszi a kék színt, vagyis kékesebbnek fog hatni a szemed. Ha minden jóp megy. De egy biztos, világosodna. Az a baj, hogy nem mindegy, milyen távolságban éri a fény, milyen szögből. És hát.. Ne vakulj meg xd
Ne rontsd el a szemed.
A pupillád jól össze kell szűküljön, messzebbről kell érje a fény, lehetőleg enyhén oldalról.
Nemrég kezdtük a kísérletet, MÉG látok:D és tényleg van változás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!