Tényleg létezik szemszín változtató lézeres szemmütét?
Ugyanmár. Most meg már az jön, hogy baj,hogy valakinek a szeme színe természetes?! Na mondd már meg milyent akarsz? Talán rózsaszínt, vagy pirosat?
Ez az egész hülyeség, ha kék a szeme valakinek akkor kék, ha barna, akkor barna, és nem hiába lett a szemed olyan, amilyen. Most pont olyan, h megy a hajad és bőröd színéhez. Mert azért nem gondolom, h úgynézel ki, h barna bőr, nagyon világos kék szem, és vörös haj, ugye?
Nemtom műtét van-e konkrétan már Mo.-on, de viszont speciálisan be tudják már rakni, hasonlóan mintha kontaklencse lenne, viszont nemkell ki-be venni stb..
És hát igen, sajnos már hova nem fajulnak a "mű" dolgok:D MŰ SZEM :D:D lol Viszont ugy tudom, h csak mesterséges színeket lehet berakatni, tehát barna, kék, zöld, szürke és az árnyalatok. Mer a többi etikailag nem odaillő:D
Azért irigyellek ha ilyen baromságra vannak millióid. Inkább küldj az éhező gyerekeknek, ők hasznát vennék:)
Kék szemmel is épp olyan hulla kinézeted lenne. Tudom, mert én meg olyan vagyok, szőke haj, világos bőr, világoskék szem. Mindig azt hiszik beteg vagyok...
Magyarországon egyáltalán nincs ilyen műtét!
Amerikában magánrendelésen lehetséges, de nem sok orvos vállalja, mert nagyon kockázatos!
Megvakulhat az ember, hályog lehet rajta.
Még talán augusztusban a tévédokikba volt erről szó. Ha vhol meg lehet nézni a leadott adásokat megkeresheted.
Am nekem is van egy barátnőm, szőke, zöld szem, és télleg sápadt volt.
Most nagyon sötétbarnára festette a haját és szolizik.
Ez így nem rossz. Mondjuk ő büszke a zöld szemére, mivel ritka.
Mondjuk megértem, ha mást akarsz, nekem kék szemem van, és néha szeretnék sötétbarnát (mint Eva Longoriának).
Azt mondják nem vayok normális, h le akarom cserélni a kék szemem, pedig csak néha egy kis változatosságra vágyom.
Én inkább vagy a hajfestést (kevésbé) vagy a színes kontaktlencsét ajánlanám (inkább)
40 körül van úgy, h egész évben használhatod.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!