Segítenétek donteni a mellplasztikával kapcsolatban?
szia,sztem ezt senki nem fogja tudni neked megmondani,hacsak nem egy hasonló testalkatú lany lesz itt.
az orvossal nem beszélted meg?
nekem 440 es van bent,165 cm magas vagyok 60 kg,most megyek majd cseréltetni,8 év utan,és eggyel nagyobbat akartam,de mondta a doki hogy az úgy nem lesz jó,mert lóg valamennyire a mellem,nem hordtam melltartót,megereszkedett,és igy 600 ast tud betenni,vagy lehet h annal nagyobb kell,mert csak az tölti ki a felesleges bört.mondjuk én eleve nagyot is akarok.
szia! koszi a vàlaszt.
nagyon jò orvosom van, mindent korrekten elmondott, de ettol fuggetlenul is naponta meggondolom magam. azt hiszem a nagyobb felè hajlok, bàr az a 25cc nem nagy kulonbsèg. de mivel vèkony vagyok, minden jobban meglàtszana.... rajtam egy 325-os is kb ùgy nèz ki, mint rajtad a 440-es. a 300-as pedig lehet h idovel kicsinek tunne....
egyèbkènt ràkerestem a 600cc mellekre, szèp nagyok, egyutt fogsz tudni èlni veluk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!