Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Segítenétek donteni a mellplas...

Segítenétek donteni a mellplasztikával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Februàrban lesz a mutètem, de màr voltam konzultàciòn, pròbàltam is a mèret miatt, de elbizonytalanodtam. a 300 ès 325 cc kozott gondolkozom, (nem akarok tùl nagy melleket) elèg vèkony vagyok 52 kg ès 175 centi. Nem tudom, h melyiket vàlasszam, szìvesen vàrok minden vèlemènyt ès tapasztalatot! koszi szèpen
2013. dec. 19. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:

szia,sztem ezt senki nem fogja tudni neked megmondani,hacsak nem egy hasonló testalkatú lany lesz itt.

az orvossal nem beszélted meg?

nekem 440 es van bent,165 cm magas vagyok 60 kg,most megyek majd cseréltetni,8 év utan,és eggyel nagyobbat akartam,de mondta a doki hogy az úgy nem lesz jó,mert lóg valamennyire a mellem,nem hordtam melltartót,megereszkedett,és igy 600 ast tud betenni,vagy lehet h annal nagyobb kell,mert csak az tölti ki a felesleges bört.mondjuk én eleve nagyot is akarok.

2013. dec. 19. 10:56
 2/5 A kérdező kommentje:

szia! koszi a vàlaszt.

nagyon jò orvosom van, mindent korrekten elmondott, de ettol fuggetlenul is naponta meggondolom magam. azt hiszem a nagyobb felè hajlok, bàr az a 25cc nem nagy kulonbsèg. de mivel vèkony vagyok, minden jobban meglàtszana.... rajtam egy 325-os is kb ùgy nèz ki, mint rajtad a 440-es. a 300-as pedig lehet h idovel kicsinek tunne....

egyèbkènt ràkerestem a 600cc mellekre, szèp nagyok, egyutt fogsz tudni èlni veluk?

2013. dec. 19. 11:13
 3/5 anonim válasza:
100%
Én 171 cm és 52 kg, szóval hasonló a testalkatunk. 345cc kerek/magas implantátumot kaptam. Szerintem nyugodtan mehet a 325cc és a két méret között csak mm-es különbség van ami nem is látszik. Sok minden függ attól, hogy milyen az alapod is. Nekem gyakorlatilag 0 volt.
2013. dec. 21. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:
lehet h túl nagy lesz,de nem tudok mit csinalni,mert ha kisebbet rakna ,akkor forditott T alakba kellene megvágni a bőrt,az meg kiábránditó sztem ha latszik a vágás.:(
2013. dec. 22. 15:30
 5/5 anonim ***** válasza:
A szerintem a doki dönti majd el, hogy mekkora megy be a bőröd alá. Szerintem a nagyobbat válaszd, ha teheted. Nekem 400cc ill. 480cc van (a mell deformitás miatt különböző) és 185cm magas vagyok széles vállal. Ránézésre inkább középmezőnyös, mint nagy mell kategóriába tartozom így is. Lassan én is cseréltetni szeretném , mert a 3 gyerek szoptatása miatt megereszkedett a bőr. Csúnyán hegesedem, ezért nem merem felvarratni, így a nagyobb implis megoldást választom..
2014. jan. 2. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!