Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szájfeltöltésről vélemény?

Szájfeltöltésről vélemény?

Figyelt kérdés
2013. nov. 29. 19:10
 1/8 anonim válasza:
Ha van rá pénzed minimum évente az újratöltésre akkor nyugodtan ha szükséges. De mértékkel és ésszel! Ne akarj úgy kinézni mint VV Szandika:DD
2013. dec. 1. 16:30
 2/8 anonim ***** válasza:

a szilikonnal toltott szàjat nem kell ùjratolteni, soha! (csak ha nagyobbat szeretnèl, ugyanis a szilikon nem szìvòdik fel)

ha hialuronsavval vagy kollagènnel tolteted, azt viszont màr fèlèvente ismètelni kell!

van mèg egy màsik megoldàs, a perma-lip, ami egy szemèlyre szabott ajak implantàtum, amit a szàd belson felèn vègzett kis vàgàsnàl helyeznek be ès bàrmikor eltàvolìthatò, ellentètben a szilikonolajjal!

2013. dec. 4. 17:25
 3/8 anonim válasza:
1. vagyok. Tudom hogy a szilikont nem kell újratöltetni. De ő nem írta hogy mivel töltetné fel.
2013. dec. 5. 15:07
 4/8 PHP de kóder! válasza:
0%
Jobb hijan, mivel agybeultetesre meg nincs lehetoseg...
2013. dec. 6. 10:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Vélemény...?

Gusztustalan :-/

2013. dec. 6. 17:55
 6/8 anonim ***** válasza:
ha nincs tùlzàsba vève, akkor ez sem gusztustalan!
2013. dec. 6. 18:09
 7/8 anonim ***** válasza:

érdekes amiket irtok.

nekem 2 éve van szilikonnal töltve,és most 2 év utan latom h kisebb lett.

az elözö töltés 4 évig tartott,és 4 év utan lett kisebb.

2013. dec. 7. 18:26
 8/8 Pistajóska válasza:
0%
Ha nő vagy-gumigésa,ha férfi-gumigéza.Töltesd az ajkaidat inkább,a szádat majd mások.Amúgy meg irigyellek,ha ez a legnagyobb problémád...
2013. dec. 8. 04:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!