Szájfeltöltésről vélemény?
Figyelt kérdés
2013. nov. 29. 19:10
1/8 anonim válasza:
Ha van rá pénzed minimum évente az újratöltésre akkor nyugodtan ha szükséges. De mértékkel és ésszel! Ne akarj úgy kinézni mint VV Szandika:DD
2/8 anonim válasza:
a szilikonnal toltott szàjat nem kell ùjratolteni, soha! (csak ha nagyobbat szeretnèl, ugyanis a szilikon nem szìvòdik fel)
ha hialuronsavval vagy kollagènnel tolteted, azt viszont màr fèlèvente ismètelni kell!
van mèg egy màsik megoldàs, a perma-lip, ami egy szemèlyre szabott ajak implantàtum, amit a szàd belson felèn vègzett kis vàgàsnàl helyeznek be ès bàrmikor eltàvolìthatò, ellentètben a szilikonolajjal!
3/8 anonim válasza:
1. vagyok. Tudom hogy a szilikont nem kell újratöltetni. De ő nem írta hogy mivel töltetné fel.
4/8 PHP de kóder! válasza:
Jobb hijan, mivel agybeultetesre meg nincs lehetoseg...
6/8 anonim válasza:
ha nincs tùlzàsba vève, akkor ez sem gusztustalan!
7/8 anonim válasza:
érdekes amiket irtok.
nekem 2 éve van szilikonnal töltve,és most 2 év utan latom h kisebb lett.
az elözö töltés 4 évig tartott,és 4 év utan lett kisebb.
8/8 Pistajóska válasza:
Ha nő vagy-gumigésa,ha férfi-gumigéza.Töltesd az ajkaidat inkább,a szádat majd mások.Amúgy meg irigyellek,ha ez a legnagyobb problémád...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!