Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » A szemkarikákat el lehet...

A szemkarikákat el lehet tüntetni végérvényesen valami plasztikai beavatkozással?

Figyelt kérdés
eleget alszom,már kipróbáétam szinte mindent,mégis karikás és nagyon zavar...nem is nézek nagyon tükörbe emiatt mert annyira lehúzza az összhatást,mit tegyek?
2009. nov. 6. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg vitamin hiány okozza. Menj vele dokihoz.
2009. nov. 6. 19:50
 2/6 A kérdező kommentje:
jó minden leletem.Voltam már 3 dokinál is.
2009. nov. 6. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:
próbálj kamilla pakolást rá! Egyik barátnőmnek segített! Szerintem először próbáld ki a természetes dolgokat, ha nem jönnek be akkor a "csodaszereket" (pl van garniernek ilyen golyós szemalatti részre való izéja :D) és csak aztán gondolj sebészeti beavatkozásba. Amúgy nem is nagyon hiszem hogy ilyen létezne, bár nemértek hozzá. Amúgy megfelelő színű korrektorral 2 perc alatt eltüntetheted ;)
2009. nov. 6. 20:45
 4/6 anonim válasza:
Abszolút átérzem a problémádat, én is ezzel a gonddal küzdök. Rajtam is már mindent az ég világon megvizsgáltak, de semmi egészségügyi problémám nincs . Azt mondták, hogy ez nálam öröklött dolog, mert az anyukám is nagyon karikás szemű. Viszont borzasztóan zavarók azok a lilak karikák, mintha behúztak volna. Gyakron az ismerőseim is azt mondják, hogy úgy nézek ki, mint valami drogos..Hiába rakok rá kamillás borogatást, vagy ha korrektort használok,akkor is látszik, mivel meg is van dagadva, nem csak lila, azt viszont a korrektor sem tudja eltüntetni. Hosszas keresgélés után, megtudtam, hogy lézerrel el lehet tüntetni..Viszont az nagyon sokba kerül. Ami viszont még egy picit talán enyhítheti, és javaslom, h próbáld ki, B12 vitamin és vas.
2009. nov. 7. 13:09
 5/6 anonim válasza:
Nekem is karikás a szemem. Anyám egész családjának, még a pasiknak is karikás és TÁSKÁS is a szeme. Mindnek. Anyám szokta mondani majd bele esik a saját árkaikba.Ezért úgy gondolom öröklött dolog, mert nekem semmi egészségügyi bajom és ha kialszom magam akkor kicsit javul. De még így se lépek ki korrektor nélkül az utcára. Egészen pontosa 12 éve használok korrektort és eleinte aggódtam hogy biztos majd ráncosodni fog tőle a szemem alja, de most vagyok 29 és semmivel sincs több ráncom mint más ennyi idősnek. Én is nagyon utálom, már úgy érzem a sminkelés se öröm, mert nem érvényesül a szememen a szemhéjfestés és pocsékul lehúzza az ábrázatom. Az alapozó csak szimplán nekem se használ sokat, most gondolkoztam egy olyan alapozón amit foltos, pigmenthiányos bőrre vagy tetkók eltüntetésére szoktak használni. Na azt kipróbálnám. A vas és B12-ért köszi ide is.
2009. dec. 10. 15:39
 6/6 anonim válasza:

Ez a lézeres megoldás nagyon érdekelne!

Tudtok ajánlani jó plasztikai sebészt,aki profi a szemkarika eltűntetésében?

2012. nov. 22. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!