Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A striákat, milyen beavatkozás...

A striákat, milyen beavatkozással tüntetik el? Hány éves kortól ajánlott? Milyen árban van?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és a 2 felkarom tele van terhességi csíkokkal, a sok hzás fogyás után.Nagyon zavar,van más testrészemen is, de ez a legfeltünőbb.Szeretném megműtettni.próbáltam halványítani mindenfélével, de nem hozott nagy eredményt.de ha valakinek van vmi tuti tippje halványításra, azt is szívesen fogadom.Köszönöm:)
2008. nov. 6. 10:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos eltüntetni nem lehet. Nekem is kb 12éves korom óta vannak (20 vagyok). A csípömön van a legtöbb, de tele van a combom is vele, ezek inkább a hízástól, de a hirtelen fogyástól a mellemnél is lettek. Nekem leginkább a hideg-meleg fürdő és a dörzsizés jött be, ezzel szerintem halványultak. A csodakrémeknek ne hidj, a műtéttel meg megsértik a bőröd hártyáját, szóval inkább fogadd el így magad.

Sőt ha van lehetőséged gyógyfürdőzni, akkor ajánlom a szaunázást, közben dörzsivel dörzsölt a bőröd és utánna zuhanyozz le hidegben! Nagyon feszes lesz utánna a bőr!

2008. nov. 6. 17:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia!Ezeket csak műtéti úton tudják eltávolítani.
2008. nov. 7. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!