Ha elmegyek egy plasztikai sebészhez és azt mondom olyan arcot szeretnék mint Nagy Mariskának van és adok róla mondjuk 20 képet meg tudja csinálni? Egy ilyen műtétből mennyi idő alatt gyógyul fel egy ember?
Figyelt kérdés
(A kérdés elméleti.)2013. aug. 5. 13:23
1/8 anonim válasza:
Szerintem ilyen csak a jóbanrosszbanban van.
2/8 anonim válasza:
Szerintem még a legjobb sebész sem tud 100%-ig olyan arcot csinálni senkinek, mint XY-.nak van, mert azért a genetika, a hozott anyag erősen beleszámít. Főleg ha azt nézzük, hogy jobban megvizsgálva gyakran még az egypetéjű ikrek között is találunk apró különbségeket.
3/8 anonim válasza:
Ha mondjuk olyan arcot akarsz mint pl Selena Gomez-é és olyan az arcformád csak a szád véknyabb, az orrod meg nagyobb, akkor ezeket meg tudja csinálni, de ha teljesen más az arccsontozatod azt szerintem már neccesebb, nm hiszem hogy meg lehet. Még ha hasonló az arcformád is rengeteg műtét (na meg persze pénz)
4/8 anonim válasza:
Rengeteg pénz és egy jó sebész és igen, még a csontokat is tudják pl köszörülni (lsd pl orrplasztika)
5/8 anonim válasza:
közép amerikában vannak a legjobb sebészek azok még talán képesek is rá, feltéve ha az illető arccsontozata is hasonló a tiédhez, néhány hét alatt felgyógyulsz, viszont a költségek drágák csak akkor vágj bele ha azt a pénzt ténylegesen arra akarod szánni
6/8 anonim válasza:
iszonyatosan sok pénzbe kerülne, de meg lehet. nem kell hogy az arcformád hasonló legyen, ez hülyeség, implantátumokkal alapjaiban tudják megváltoztatni az egész arcot.
7/8 anonim válasza:
Teljesen olyanra nem, sok tényezőtől függ.
A felvetésednek pedig jogi akadályai is vannak. :D
8/8 anonim válasza:
Keresd fel Dr. Mark Sloan-t. (Seattle Grace Mery West Klinika, USA)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!