Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mire jó egy kisajak korrekció?

Mire jó egy kisajak korrekció?

Figyelt kérdés
Úgy értem van olyan kisajak amit a férfiak gusztustalannak találnak? (persze úgy értem hogy ha egészséges) Tényleg van olyan helyzet hogy szüksége van erre egy egészséges embernek ha semmijen baleset vagy betegség, nem volt?
2009. okt. 25. 07:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak divat most, de nem csak felesleges, de még annak veszélye is megvan, hogy utána teljesen érzéketlen lesz a nö, mert idegpályák sérülhetnek a mütét közben.
2009. okt. 25. 08:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom, de tényleg van olyan kisajak ami mindenféle sérülés vagy betegség nélkül olyan ronda hogy plasztikára szorul? Egyáltalán milyen egy ronda kisajak?
2009. okt. 25. 10:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát az enyém ronda. Ugyanis nagyon kilógnak a nagy ajkaim közül, olyanok mint a saláta. A legnagyobb jóindulattal sem lehet szépnek nevezni, én legalábbis nem látom annak. (Pedig nem vagyok szétk.rva, vagy ilyesmi, mindigis ilyen volt, egyszerűen ilyet adott nekem a természet...)

Hát bevallom, régen én is gondolkoztam azon, hogy majd egyszer megműttetem, mert borzasztóan zavart, nagyon gátlásossá tett.

De aztán megismertem a mostani barátomat, akivel már odaig jutottunk... És kiderült, hogy őt nem zavarja, sőt! Na azóta engem se zavar, rájöttem, ha valaki szeret, akkor az valószínűleg úgy szeret, ahogy vagyok, szóval nincs mit szégyellni:) Úgyhogy nem fogom megműttetni:)

20/L

2009. okt. 25. 13:01
 4/7 anonim ***** válasza:
13.01-hasonló cipőben járunk, az én páromat se zavarja, de engem nagyon...én bármikor megcsináltatnám, ha lenne rá fölös 100-200ezrem..És semmilyen mellékhatást nem okoz egy ilyen műtét! Hiszen nem a csiklómat akarom levágatni...és a hüvelyemhez sincs sok köze annak, hogy a kisajkakat kicsit megnyírbálják..
2009. okt. 26. 18:57
 5/7 A kérdező kommentje:
A kisajkakban hihetetlenül sok ideg van, ha hiszed ha nem a kisajkaknak is angy szerepe van az orgazmusban!
2009. okt. 26. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha viszont meg vannak nagyobbodva, és a szoros nadrágok állandóan szétdörzsölik, tuti hogy semmi szerepe nem lesz az orgazmusban-az enyéimnek legalábbis tuti nem..
2009. okt. 26. 19:32
 7/7 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__plasztikai-m.. ezt ajánlanám figyelmedbe, azon belül pedig ezt:"Pár éve történt; akkori barátnőm ( 41 ) kisajkai fodrosak voltak. Nem zavart, mert szőke lévén, világos színük volt, és a nő is elég aktívan szexelt. Aztán egy év szünet következett. Utána meglepve láttam, hogy a kisajkait plasztikáztatta. Nagyon jól nézett ki, mintha 10 évet fiatalodott volna. Libidója, orgazmuskészsége nem romlott.

Neked a sebész mondja meg, -sok pénzért- hogy mit várhatsz. Ne feledd, nem biztos, hogy szükség van korekcióra. Ha tudsz küldeni képet egy hasonló nuniról, könnyebb lenne tanácsot adni."

2009. okt. 26. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!