Fiúk nektek az ilyen kisajak mennyire tetszik?
Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar,hogy ilyen a kisajkam.Leginkább attól félek,hogy a pasim mit fog szólni hozzá ha arra kerűl a sor.16éves vagyok már gondolkoztam hoyg megműtettem.
Leginkább fiúk válaszoljanak,hogy nekik mennyire jön be az ilyen.kort és nemet légyszi írjatok.kép lennt és amúgy csak a kisajak ilyen a nagyajkam az teljesen normális pici.Előre is köszi a válaszokat.
2010. febr. 15. 10:45
3/14 A kérdező kommentje:
Csak annyi,hogy nekem feketébb meg picikét kilógóbb.:S
2010. febr. 15. 11:53
4/14 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond. Szánalmas, hogy 16 évesen olyanok járnak a fejedben, hogy megműtteteted a kisajkad.
5/14 anonim válasza:
szerintem nem 16 évesen akarja megműttetni, ha nagyon megsdzeretné, de azért miért ne szóljunk be neki .. nemtudom ki itt a szánalmas.
6/14 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs a képen láthatóval.Ha a tiéd sötétebb és kilógóbb akkor sem.A punci mindenhogyan szép.Hát ha valamin akkor ezen ne izgasd magad.Amúgy hajmeresztő hogy manapság ha valakinek valami nem tetszik magán már egyből a műtétre gondol.Tudod mivel jár?Tudod milyen amikor elaltatnak,intubálnak,katétert dugnak a húgycsövedbe és LEVÁGNAK abból a kisajakból,ami amúgy teljesen ép és egészséges és jól funkcionál,csupán mert a gazdájának nem tetszik.Szerinted az a punci olyan lesz mint elötte?Nem.Azok a finom idegpályák amik futnak benne az mind mind megsérül.Ne gondolj már baromságokra,inkább tanulj,most az fontosabb.A pasid majd ha lesz imádni fogja.De inkább a lelkedet szeresse elsősorban mint a puncidat.Bár a kettő összefügg.
7/14 anonim válasza:
Csak nyugtatásképpen: a pasiknak izgató ez szekszközben.
8/14 anonim válasza:
sajnos az enyém is ilyen. én is utálom.
9/14 anonim válasza:
2 év hiányában majdnem dupla annyi idős férfi vagyok mint te. Aggódj a világbékért, aggódj a válság miatt, aggódj a globális felmelegedés miatt, aggódj azért, hogy neked már nem lesz nyugdíjjad. Egy dolgon ne aggódj soha: azon, hogy milyenek a kisajkaid. Még nem találkoztam olyan férfival, aki panaszkodott volna barátnője kisajakmérete miatt. Még nem volt olyan nőm, akinek érdekelt volna, hogy mekkora a kisajka. A férfi punci terén olyan mint Gombós Artúr a csokik terén....(ugye ismered a mesét? akkor érteni fogod)
10/14 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi probléma. De amúgy is akármilyen lehetne a barátnőmnek, nem zavarna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!