Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Milyen lesz a bőrünk, ha...

Milyen lesz a bőrünk, ha anyajegyet távolíttatunk el?

Figyelt kérdés

A mellem felett van egy és nagyon zavar. Ez miatt nem vehetek fel, csak nyakba kötős bikinit, hogy épp eltakarja, pedig szeretnék más félét is hordani. Kivágottabb felsőket se szeretek felvenni, mert látszik. :(

Gondoltam rá, hogy el kéne távolítani. De van egy lány ismerősöm, ő is ezt csinálta már tavaly, vagy előtte (nem is tudom pontosan). Neki még mindig meglátszik a nyoma a dekoltázsán és nem szép látvány :(

Egyébként kb. mennyibe kerül?

Csak magándoki csinálja ezt? Ha jól tudom. A pécsi Sztk-ban ki van írva, hogy már nem foglalkoznak ilyenekkel.

Ha olvassa pécsi lakos, akkor ajánlana valakit?

2013. júl. 31. 11:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem muszáj eltávolítani ( nincs benne rákos sejt, stb) akkor egyáltalán nem ajánlom. Nekem a vállamon volt egy nagyon kicsi, de nekem rossz indulat miatt kellett eltávolíttatni. És hát elég szépen meglátszik a helye, heges, csúnya. Azt mondták meg se fog látszani, csak egy kb 1 cm-es heg lesz a helyén. Aha, ahelyett lett egy szép 4 centis hegem.:D
2013. júl. 31. 12:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem már 4-et vettek le a hátamról. Engem is zavartak mert elég nagyok voltak. Azt amelyik a legnagyobb volt már 15 éve vették le, az nagyon szép, alig látszik, ha csak direkt nem figyelik. Kettő elég tűrhető már, azt kb. 6 éve vették le, de egy az nagyon csúnya lett, lila, durva, kemény és viszket. Van amúgy ilyenekre kenőcs, de én nem próbáltam. Talán ha rögtön van kenegetve akkor eleve szebben gyógyul. Nekem simán a sebészeten csinálták, nem fizettem érte, de nem Mo-i vagyok.
2013. szept. 2. 12:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Talán ha azt mondod hogy elakad a ruhádban, tehát zavaró, akkor leveszik ingyen nálatok is. Nálunk legalábbis igy van. De magándokinál sem hiszem hogy nagyon drága lenne.
2013. szept. 2. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!