Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Leszeretnek vetetni egy...

Leszeretnek vetetni egy anyajegyet a hasamrol dee a szuleim nem engedik.!?! Folytatas lent

Figyelt kérdés
na szoval a szuleim nem engedik hogy levetessem az anyajegyet de a hasamon van es nagyom zavar meg nem tettszik ott .. :( 16 eves vagyok es titokba szeretnek elmenni levetetni..borgyogyaszhoz menjek vagy valaki tudna irni egy ket dolgot errol? :)))

2013. ápr. 23. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Én először bőrgyógyászhoz mentem, aki megnézte és írt beutalót a sebészetre. Másodszor csak a sebészetre mentem, be kellett jelentkezni és pár napon belül le is vették. A műtét ingyen volt.
2013. ápr. 23. 17:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem a hátamról a laposkámról vettek le kb. 3 éve egy anyajegyet.Elmentem az sztk-ba a bőrgyógyászatra el mondtam mit szeretnék megnézte nagyítóval vagy mivel,Adott egy időpontot a leszedésre.Megkérdezte,hogy ki szeretném-e vágatni és akkor marad egy heg vagy lézerrel kiégeti és akkor marad ott egy világos folt a helyén.Én az utóbbit választottam.De ismerőseim az arcukról kivágatták az anyajegyeket magándokival és semmi nem látszódik a hegből!
2013. ápr. 23. 17:28
 3/9 A kérdező kommentje:

koszonom mindket valaszt :)

es szerintetek 16 eves letemre elmehetek egyedul es leveszik nekem? tehat nem baj az hogy meg nem toltottem be a 18-at?

2013. ápr. 23. 17:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Menj el a bőrgyógyászhoz, beszéld meg vele. Lehet, hogy ambulánsan ő is megoldja, lehet, hogy a sebészetre küld és ott engedélyt kérnek.

Még az is lehet, hogy ha olyan a formája, esetleg belekaphatsz, kidörzsölődik, akkor ő maga mondja, hogy ezt le kell vetetni. Akkor meg állítsd kész tények elé a szüleid, hogy az orvosi utasításnak nehogy ellenálljanak.

Végső esetben dugj pár cikket az orruk alá a melanómáról. Nálunk a családban ezt nagyon komolyan veszik, amióta az egyik fiatal rokonom emiatt halt meg. Azóta a család apraja-nagyja rohangászik a bőrgyógyászatra, amit lehet azt levetet.

2013. ápr. 23. 17:41
 5/9 A kérdező kommentje:
nagyon koszonom a valaszt :)
2013. ápr. 23. 17:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy 14 év fölött már szülő nélkül is mehetsz orvoshoz, szóval szerintem egyedül is letudod szedetni.
2013. ápr. 23. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:

14 felett egedül mehet orvoshoz, de ha műtétre kerül a sor, bármilyen kicsi műtét is, kell a szülő bele egyezése.

Győzd meg valahogy a szüleidet, különben is jó, ha megmutatod bőrgyógyásznak!

2013. ápr. 24. 05:28
 8/9 A kérdező kommentje:
oké , köszönöm :)
2013. ápr. 24. 12:37
 9/9 anonim válasza:
egyik barátnomnek lett levetetve, mert veszélyes volt. (elakad stb) mondd a szuleidnek, talán megengedik, ha tudják h veszélyes is lehet
2013. máj. 2. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!