Fiúk! Kicsi de igazi vagy nagy de mű mell?
Nekem személy szerint a méret nem fontos, de ne legyen mű.
A természetes mindig jobb, mint a mű :D
75 b az hol kicsi basszus???? úristen -.-
sztem ne foglalkozz ezzel. mert ha van /vagy lesz pasid aki szeret akkor az ugy fog szeretni, ahogy vagy. nem fog azon izelni, hogy hányas a kosárméreted.
Egyértelműen a természetes, még ha kicsi is, még ha lóg is, mint a: "Misszisz Bombbasztik, szilikon plasztik" Miszta' lova lova, a falova.
Node, viccet félre: NÁLAM KIZÁRÓ OK A PLASZTIKÁZOTT MELL!!!
A 75B az valóban kis méretnek számít!
Nekem 95Ds, de nagyon nagyok...annyira fáj a hátam nap, mint nap. Pedig nem vagyok egy kis darab, mert 173 cm vagyok, és 85 kiló...és így is nagynak is látszanak.
Jah, és csak 18 éves vagyok!
95D az azt jelenti hogy a mell alatti mérted 95 centi és a mellkörfogatod 111-113 centi
A 75B mell alatt 75 centi a mellkörfogata pedig 87-89 centi
vagyis a D-s nél a különbség 16-18 centi
a B-nél meg 12-14 centi
vagyis a 95D az nem feltétlen nagy cicit hanem jó nagy hátat, mellkast is jelent.
13:43 vagyok!
Nem értek egyet az uccsóval!
Nem tudom, h ez hogy függ össze....de nálam nem így van...
nagyok a melleim...és sok melltartóval az a bajom, h túl nagy a hátamon, mert bő..ritka, h tudok jót találni...tehát ha kisebbet veszek, az mellbe nem jó, a nagy (90-95), az meg gyakran bő hátul.
Szóval nekem biztosan nincsen 95 a mellem alatti rész...
Lemértem...és 75 körül van!
Mégis ilyen nagy melltartó kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!