Milyen árkategóriába gondolkozzak keloid szteroid injekciós kezelésénél?
Figyelt kérdés
Üdv!
A combomon van pár hónapja egy vágás okozta kb 5cm es keloid, ami elég zavaró, és szeretnék tőle megszabadulni. Ahogy látom a szteroidos módszer lehetséges ebben az esetben.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy milyen árkategóriába gondolkodjak egy ilyen kúránál, egyáltalán érdemes- e vagy inkább megbéküljek vele.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 11. 20:50
1/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is keloidos hegem van (kutyaharapás). Háát az árakban ne számíts olcsóra...:( Szerintem békülj meg vele! Amúgy hány éves vagy??:)
2/5 anonim válasza:
Sorry az előző vagyok fiú vagy lány vagy??:)
3/5 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a választ!
19 fiú
2013. jún. 23. 16:22
4/5 anonim válasza:
Igaz régi kérdés, de én ajánlom neked.Nekem a hátamon és mellemen vannak lány létemre :S.Elhalványítja és lapos lesz tőle a keloid, tehát nem lesz lila.Mikrokortizon injekciót kaptam anno egy kezelés 2000Ft volt, kellett belőle vagy 5-6 ha jól emlékszem.
5/5 anonim válasza:
Én nemrég jártam ilyen kezelésre, 1 db injekció 8000 Ft, viszont érdemes, mert használ. Fontos, hogy jó orvost találj rá, aki ért hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!