Keloid kezelése injekcióval?
Szia!
Nekem kb 3 éve volt az első ilyen kezelésem és tényleg használt. A kezelés után egy héttel a hegek lelapultak, de a színe nekem nem változott. Szerintem már az is nagy eredmény, hogy nem dudorodik ki. Azóta már háromszor vissza kellett mennem, mert újra elkezdtek megnőni, szóval nálam nem lett végleges az eredmény, de így is jobb, mint a semmi. :o)
Hali!
Létezik egy végleges nagyon jó megoldás, bár nem tudom mindenhol használható e.
Nekem az arcomon kutyaharapás miatt volt plasztikai mütétem eléggé nagy mivel Z-plasztika volt és mint kiderült keloidos a bőröm és az egész megvastagodott vörös púpos volt. Hálistenek összehoztak egy nagyon jó börgyogyásszal, kivágta a heget ismét és a mütét után RÖNTGEN TERÁPIÁT kaptam. (rötgen sugárral sugarazták a heget)párszor kellett elmennem. A heg nem puposodott, a jó szögbe vágott vágások egyáltalán nem, a rossz szögeknél minimálisan szélesedett pár, év múlva még a piros szin is eltünt most szinte észre sem lehet venni az arcomon csak közelebbről, pedig M-alaku kb 15-20cm-es vágás. Nem tudom miért de nem sokan ismerik ezt a terápiát pedig nagyon hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!