Gyémántlány kérdése:
Mit tudtok a fülműtétről?
Figyelt kérdés
Elálló füleim vannak, és ez nagyon zavar. Elhatároztam, hogy vagy idén, vagy jövőre megműttetem, és a szüleim bele is egyeztek, azonban anyukám felhívta rá a figyelmemet, hogy lehet, hogy korai lenne. (Ő is ilyen problémákkal küzdött, de őt később műtötték) Nem tudok copfot hordani, van, amikor kigúnyolnak és a strandon is nagyon rosszul érzem magam,ha a fejemhez tapad a hajam. Hogy zajlik egy ilyen műtét? Ti bevállalnátok a helyembe? A válaszokat előre is köszönöm! :)2013. jún. 2. 21:15
1/1 anonim válasza:
Én mindent tudok róla, mert 3 éve nekem is volt és nagyon jó lett! Egyébként az elálló fület már 6 (hat) éves kortól megműtik, addigra befejeződik a fül fejlődése. Írtam egy cikket a műtétemről, megtalálod a neten. A keresőbe írd be: "Fülplasztikám története" és a 2. eredményre kattints. Ha van még kérdésed, tedd fel bátran! 36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!