Edinci kérdése:
Műmelleket szeretnék, mivel sokat edzek és a sok edzés végett jól kiformálódott a testem, viszont a melleim sajnos lementek. Úgy érzem ezzel tudnám elérni a tökéletes testet! Szerintetek érdemes belevágnom?
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 14:42
11/21 anonim válasza:
ha ennyit dolgoztál a testeddel és el akarod rondítani mű cicikkel, hát csak gratulálni tudok!
12/21 anonim válasza:
Az orvos fog belevágni és nem te:) Amúgy egészségi okokból ne tedd!!! Tudod mit vágnak el? Jó pénzért el is temetnének és vigyorognának hozzá, mert pénzt látnak. Nem olyan klassz, ha a mirigyeket szanaszét szabdalják.
13/21 anonim válasza:
Ja nem halsz bele csak mondom, hogy szarnak az egészségedre.
14/21 anonim válasza:
Szerintem ne tedd.Én sokat fogytam,és nekem is összementek a melleim(C-ről B lett).Tény,hogy mindig is kisebbet akartam,még most is,bár már nem találom nagynak,csak szivacsos melltartóban.De csak azt tudom neked erre mondani,hogy én a helyedben inkább akarnék kis melleket,mint mű melleket.Nem tudom,de engem nagyon taszít a gondolata.Meg mi van,ha bajod lesz tőle? Akármennyire is rutin műtét,de a műtőasztalon is meg lehet ám halni.Vagy ha ott semmi nem történik,mi van,ha kilyukadnak az implantátumok? Ez nagyon gyakori. Arról nem is beszélve,mennyi pénzt ott hagysz érte.Meg az a rengeteg kockázat...És engem a vágás helye is rettentően zavarna.És ha meg is csináltatod,mi van ha a többi nő hibájába esel?-Egy hónapig nagyon elégedettek vele,utána pedig jön a gondolat,hogy még nagyobbat csináltatnak.és így tovább...sokan beleesnek ebbe az ördögi körbe.Szerintem a barátod-ha van,vagy lesz-sokkal jobban megbecsülné az igazi,természetes kis melleidet,mint a mű,kitömött implantátumokat.Tudom,hogy ha valaki elhatározza hogy megcsináltatja,nem lehet róla lebeszélni,de kár lenne elrontani a természetes szépségedet csupán amiatt,mert a tökéletesség hajszolás miatt a melleiddel nem vagy kibékülve.Én csak akkor mondanám hogy vágj bele,ha olyan szörnyű lenne a helyzet,hogy a mellkasod teljesen totál lapos lenne,és megkeserítené a mindennapjaidat.De nem hiszem hogy ez a helyzet,mert azt írtad,hogy volt melled,és ha lement is,annyira nem lehet kicsi,hogy erre biztassalak. Szerintem mérlegelj minden kockázatot és lehetőséget,mert ha egyszer megcsináltatod-és esetleg nem tetszik majd amit látsz-már nem bírod visszacsinálni. Annyit még érdemes lenne tudnod,hogy ha én mindenképp a te cipődben járnék,és olyan rosszul érezném magamat,hogy mindig csak azon járna a fejem hogy bárcsak nagyobb lenne,én mindenképpen a másik verziót csinálnám:halottam róla hogy a hasból vagy combból levett zsírszöveteket a mellbe átrakják.Ennél természetesebb módja nem létezik a melleid nagyobbításának.De azért mégiscsak jobb az eredeti állapot..de ha úgy zavar,én a másik verziót ajánlom. Remélem,valamit segítettem! 18/L
15/21 A kérdező kommentje:
igen, sokat segítettetek, köszönöm szépen a válaszokat!
2013. máj. 25. 15:22
16/21 Lassú Lili válasza:
Szia!
Szerintem ha valaki szeret, akkor olyannak amilyen vagy. de ha te megis a műtét mellett döntesz, akkor nézz nagyon utána a dolgoknak, mert egy közeli kedves barátnőm is megjárta a dolgot. Ajánlani tudok egy jó oldalt ( [link] ), de szemezgess még többet a neten.:)
17/21 anonim válasza:
Ezt csak a pálinka döntheti el.
18/21 anonim válasza:
én preferálom a kisebb melleket, sokkal kényelmesebb vele az élet :) Edinci, szerintem nem kellene belevágnod, ragaszkodj a sajátodhoz ha sokat edzel és odafigyelsz magadra máris kihoztad a maximumot a testedből, tökéletes vagy így is! sőt, ami engem illet tutira jobban tetszenél kisebb mellekkel :P de ez csak az én véleményem.
19/21 anonim válasza:
Nekem a sok edzéstől szintén lement, plusz van egy gyerekem, attól meg a maradék sem volt olyan kis hetyke, mint előtte, így én megcsináltattam. Nem kértem túl nagyot, így most abszolút arányosan illik a testemhez (75C-D kosár, melltartótól függően, gyerek előtt kis B volt, utána meg inkább A lett, tehát durván két méretet nőtt), aki ritkán lát, annak fel se tűnik, ismeretlennek meg pláne, szóval nem az az első gondolat, ha rámnéz valaki, hogy na, a műcicis. Akkora, hogy ha egy szépen dekoltált ruhát akarok felvenni, nagyon klasszul mutat, dögös, de ha zárt póló van rajtam, nem néznek ki az oviból :D én nem bántam meg, klasszisokkal nagyobb önbizalmat adott, és végre elégedett vagyok a testemmel. Fenékre lehet gyúrni, hogy elég kerek és feszes legyen, cicire sajnos nem :(
20/21 anonim válasza:
én nem ajánlom a műtétet.. ha zavar hogy kicsi menj el a boltba és vegyél pár push up melltartót vagy tömd ki! :) ha lesz pasid vagy akár van Ő úgy is úgy szeret ahogy van :D hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!