Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 14 éves vagyok és szerintem...

14 éves vagyok és szerintem túl nagy a mellem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
az az igazság h szerintem 14 éves korom ellenére, túl fejlett vagyok.az osztálytársaim irigyelik mert elég laposkásak én viszont jobban örülnék ha lapos lennék.kicsit rossz mert nem szépek hanem kicsit le vannak ereszkedve.ha esetleg fogyózok vagy sokat sportolok lemegy a mellem mérete???
2009. okt. 1. 21:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Élvezd a srácok vágyakozó tekintetét...
2009. okt. 19. 22:12
 12/21 anonim ***** válasza:

elmesélem az én esetemet..

11voltam amikor 80C lett a mellem, fogyóztam, sportoltam, 15évesen 75B lett, és megereszkedett már akkor amikor nagy lett.

17évesen elkezdtem fogamzásgátlót szedni, azóta szebbek, de igazán szépek soha nem lesznek, próbálom őket elfogadni, úgy ahogy sikerült, hisz már nem szoktam sírni azért hogy milyen rondák.

Neked hanyas amúgy?

17/L

2009. okt. 23. 22:50
 13/21 anonim ***** válasza:

Éjszaka vetkőzz pucérra, fuss körbe a házon hétszer, közben kiabáld, hogy "kicsi legyen, kicsi a didi", aztán menj a szobádba tépd meg az összes melltartód, szórj hamut a fejedre, reggel meg hemperegj a harmatos fűben.

Ha ez nem segít, akkor nem tudom.

2009. okt. 24. 01:53
 14/21 anonim ***** válasza:

Örülj neki! Nekem 9 évesen kezdett el nőni a mellem 11 évesen volt 80B, és mindig irigyeltek a lányok, mai napig is a fiúk meg imádják, néha igaz rossz, hogy megbámulják, de ők már csak iylenek. Most 80D a melltartó méretem de már ebbe is hogy pont belefér, főleg mióta fogamzásgátlót szedek azóta nőtt és feszesebb lett, nekem is lóg egy kicsit de ekkora melnél lógni is fog viszont feszesek, fontos a jól megválasztott melltartó. Reménykedem hogy még fog egy kicsit nőni igaz akkor még egy kosármérettel nagyobbak lesznek de én örülnék neki. Remélem te is megbarátkozol a tieiddel.

19/L

2009. okt. 24. 09:58
 15/21 A kérdező kommentje:
70-75B a mellem. köszönöm h megosztottátok velem a történeteteket.bíztató és kicsit jobban érzem magam.köszönöm
2009. okt. 24. 12:10
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
A B-s kosár az nem nagy !!!!!!
2009. okt. 26. 06:54
 17/21 anonim ***** válasza:

Nekem is B-s és, van akin nagynak látszik, mert pl. ha ducibb vagy, akkor úgymond "elveszik" rajtad, ha viszont keskeny a derekad, nagynak tűnhet még az A-s is. Amúgy én is utáltam, hogy nagyok, amíg meg nem ismertem a barátomat <3

14/L

2010. dec. 3. 13:00
 18/21 anonim ***** válasza:
A B kosár azt jelenti hogy a mell alatti és a mellkörfogat közötti különbség 10 centi
2010. dec. 3. 13:29
 19/21 A kérdező kommentje:
a derekam nagyon vékony a csípőm meg elég széles. bnőimet szerint igazi nő alakom van, de háát nemtudom... mostmár kezdek kicsit megbarátkozni a méletel mostmárcsak a lógással van a baj :///
2010. dec. 3. 21:42
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

B-s kosár tök átlag, nem nagy

14 éves lányok B kosarú melle nem igazán szokott lógni(merthogy nem nagy a súlya se)

VAgyis Neked talán nem a melleddel van a baj hanem a szemeddel vagy a tükröddel

2010. dec. 7. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!