14 éves vagyok és szerintem túl nagy a mellem. Mit tegyek?
elmesélem az én esetemet..
11voltam amikor 80C lett a mellem, fogyóztam, sportoltam, 15évesen 75B lett, és megereszkedett már akkor amikor nagy lett.
17évesen elkezdtem fogamzásgátlót szedni, azóta szebbek, de igazán szépek soha nem lesznek, próbálom őket elfogadni, úgy ahogy sikerült, hisz már nem szoktam sírni azért hogy milyen rondák.
Neked hanyas amúgy?
17/L
Éjszaka vetkőzz pucérra, fuss körbe a házon hétszer, közben kiabáld, hogy "kicsi legyen, kicsi a didi", aztán menj a szobádba tépd meg az összes melltartód, szórj hamut a fejedre, reggel meg hemperegj a harmatos fűben.
Ha ez nem segít, akkor nem tudom.
Örülj neki! Nekem 9 évesen kezdett el nőni a mellem 11 évesen volt 80B, és mindig irigyeltek a lányok, mai napig is a fiúk meg imádják, néha igaz rossz, hogy megbámulják, de ők már csak iylenek. Most 80D a melltartó méretem de már ebbe is hogy pont belefér, főleg mióta fogamzásgátlót szedek azóta nőtt és feszesebb lett, nekem is lóg egy kicsit de ekkora melnél lógni is fog viszont feszesek, fontos a jól megválasztott melltartó. Reménykedem hogy még fog egy kicsit nőni igaz akkor még egy kosármérettel nagyobbak lesznek de én örülnék neki. Remélem te is megbarátkozol a tieiddel.
19/L
Nekem is B-s és, van akin nagynak látszik, mert pl. ha ducibb vagy, akkor úgymond "elveszik" rajtad, ha viszont keskeny a derekad, nagynak tűnhet még az A-s is. Amúgy én is utáltam, hogy nagyok, amíg meg nem ismertem a barátomat <3
14/L
B-s kosár tök átlag, nem nagy
14 éves lányok B kosarú melle nem igazán szokott lógni(merthogy nem nagy a súlya se)
VAgyis Neked talán nem a melleddel van a baj hanem a szemeddel vagy a tükröddel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!