Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 14 éves vagyok és szerintem...

14 éves vagyok és szerintem túl nagy a mellem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
az az igazság h szerintem 14 éves korom ellenére, túl fejlett vagyok.az osztálytársaim irigyelik mert elég laposkásak én viszont jobban örülnék ha lapos lennék.kicsit rossz mert nem szépek hanem kicsit le vannak ereszkedve.ha esetleg fogyózok vagy sokat sportolok lemegy a mellem mérete???
2009. okt. 1. 21:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
hány kg vagy, képet tudsz mutatni, csak, hogy tudjuk mennyire nagy, lehet csak te érzed túl nagynak.
2009. okt. 1. 22:15
 2/21 anonim ***** válasza:
62%
Ne akarj kicsi lapos melleket!! :) A buta kislányok irigyek rád, hidd el, pár év múlva nagyon fogják díjazni a pasik ;) Aki meg ilyenre irigykedik, csak egy éretlen kis hülyegyerek :)
2009. okt. 1. 22:20
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el :)mást nem tehetsz. De egy jó melltartó is csodákat tesz.
2009. okt. 1. 23:56
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

ááááhhhh........ ez a folyamatos elégedetlenség. akinek kicsi a melle, az nagyot szeretne, akinek nagy, az meg kicsit. akinek sima a haja, az göndört szeretne, akinek göndör, az meg vasalja.

fogadd el magad olyannak, amilyen vagy és hidd el, hogy nagyon sok srácnak bejössz.

2009. okt. 2. 02:18
 5/21 anonim ***** válasza:
91%
vegyél jó melltartókat, hogy sokáig szépek legyenek. a nagy mell mindig lóg egy kicsit, de úgy a jó.
2009. okt. 2. 11:10
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

lüke vagy örülj neki h nagyok!

sokan szenvednek attól h jaj milyen kicsi, attól nem kell szenvedni h nagy! örülj neki sok pasinak teccenek a nagy cicik ugyh sztem ne csinálj vele semmit mért hány kiló vagy h fogyni akarsz? az +h meg vannak ereszkedve a nagy mellnél természetes jó melltartó a titok nyitja semmi más

2009. okt. 2. 15:18
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
pont ez volt nálam is, és nálam kisebb lett a mellem mikor lefogytam , de még most is nagy 75D, szerintem örülj neki én már elfogadtam, hisz valamiért ilyen lett;)
2009. okt. 4. 20:36
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem tudsz vele csinálni.

Majd ha 18 éves elmúltál, és akkor is úgy látod túl nagy egy plasztikai sebész tud rajta változtatni

2009. okt. 8. 08:01
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki, a fiúk fognak rád bukni rendesen... :D

Ám ha kövér vagy, akkor természetes, próbálj fogyózni sportolni.

Ha meg nem akkor is talán segít valamit. Pl ha mellre gyúr valaki akkor azért valamennyire összemegy, bár nem vagyok benne biztos.

2009. okt. 8. 11:30
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
"összemegy" de az állaga is megváltozik. Plötty és lógós lesz
2009. okt. 9. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!