14 éves vagyok és szerintem túl nagy a mellem. Mit tegyek?
ááááhhhh........ ez a folyamatos elégedetlenség. akinek kicsi a melle, az nagyot szeretne, akinek nagy, az meg kicsit. akinek sima a haja, az göndört szeretne, akinek göndör, az meg vasalja.
fogadd el magad olyannak, amilyen vagy és hidd el, hogy nagyon sok srácnak bejössz.
lüke vagy örülj neki h nagyok!
sokan szenvednek attól h jaj milyen kicsi, attól nem kell szenvedni h nagy! örülj neki sok pasinak teccenek a nagy cicik ugyh sztem ne csinálj vele semmit mért hány kiló vagy h fogyni akarsz? az +h meg vannak ereszkedve a nagy mellnél természetes jó melltartó a titok nyitja semmi más
Semmit nem tudsz vele csinálni.
Majd ha 18 éves elmúltál, és akkor is úgy látod túl nagy egy plasztikai sebész tud rajta változtatni
Örülj neki, a fiúk fognak rád bukni rendesen... :D
Ám ha kövér vagy, akkor természetes, próbálj fogyózni sportolni.
Ha meg nem akkor is talán segít valamit. Pl ha mellre gyúr valaki akkor azért valamennyire összemegy, bár nem vagyok benne biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!