6 héttel hasplasztika után le lehet venni a haskötőt?
Figyelt kérdés
Az orvosom a műtétem óta sajnos külföldre ment, és nem igazán sikerül elérnem. Jó lenne, ha valaki tudna segíteni ebben a kérdésben.2013. máj. 12. 21:16
1/5 anonim válasza:
Korrekt orvos tájékoztat a műtét előtt mindenről. És a 6 hetes kontroll vizsgálatra kihez mész? meg varratszedéskor mit mondtak?
Egyáltalán, volt hasplasztikád?
2/5 A kérdező kommentje:
Korrekt orvos valóban azt ad, ez igaz! Varratszedésre nyilván már elmentem ez idáig, kontrollra meg nem megyek, avagy valaki máshoz megyek, szintén "nyilván". Valamint, igen, volt hasplasztikám. Mindezek mellett, illetőleg, miután én megválaszoltam a Te felvetéseidet, megjegyezném, hogy - bár nem feltétlenül értem ezt a primitív dühöt, ami árad a soraidból - köszönöm, igazán sokat segítettél, elvégre ez az oldal azért van :D
2013. máj. 14. 09:00
3/5 anonim válasza:
Sikerült megoldani? Én úgy tudom h 6.ik héten már le lehet venni. Kérdezhetek? Voltak striáid? Ha volt, eltüntette a plasztika? És az eredmény látványos már? Bocsi a faggatásért, csak én is most készülök a műtétre. :)
4/5 anonim válasza:
Bocsi kérdező, nem megbántani akartalak! Csak annyira érthetetlen volt, hogy alap dolgokat nem mond el egy doki!
Kontrollra mindenképp menj el, nehogy baj legyen. Ajánlom neked dr. Kovács Hedvig doktornőt, Budapesten, bár nem tudom merre laksz. Nagyon rendes, nekem egy elrontott műtétemet hozta helyre!
És tényleg bocs!!!
1-es voltam
5/5 A kérdező kommentje:
Heló, 1.-nek üzenem, hogy semmi gáz, csak eléggé ledöbbentett a reakciód :D. Köszi a tanácsot, meg is fogadom, el fogok menni orvoshoz, már csak azért is, mert sok a felmerült kérdés. 2.-nak írnám, hogy kérdezz nyugodtan, szívesen válaszolok, ha tudok. Nekem nem voltak striáim, szinte egy sem (na jó, talán 1-2), de semmi komoly. Viszont szültem 4 gyereket és az utolsó szülés után már nem sikerült "visszaalakulni". Az eredmény máris látványos, de állítólag még hónapokig eltart, mire a végleges forma kialakul.
2013. máj. 14. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!