Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Létezik és mi is ez pontosan?

Létezik és mi is ez pontosan?

Figyelt kérdés

Plasztikai orvost kérdeztem meg az interneten ,hogy lehet e kerek arcból kicsit hosszúkásabbat csinálni és azt mondta ,hogy lehet de nem mondta meg ,hogy hogyan vagy ,hogy mi a neve.. valaki nem tudná megmondani? implantátum vagy lefaragnak ? És hol lehet ilyet csináltatni?

köszönöm a válaszokat előre

2013. ápr. 24. 00:12
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Satuval csinálják meg hegesztőpisztollyal.
2013. ápr. 24. 00:14
 2/10 A kérdező kommentje:
felnőtteket kérdeztem nem kéne aludni?
2013. ápr. 24. 00:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felnőtt, egy gyerek nemigen jártas ilyen témában. :)
2013. ápr. 24. 00:18
 4/10 A kérdező kommentje:
jogos :D
2013. ápr. 24. 00:19
 5/10 anonim ***** válasza:

"Lefaragnak"???

MIBŐL??? A FEJEDBŐL?

Jézusom, jártál te biológia órára? Az arccsontodat aligha fogják faragcsikálni.

2013. ápr. 24. 00:19
 6/10 A kérdező kommentje:

ez létezik csak nem tudom hol pontosabban nem lefaragnak hanem az állkapcsot úgy igazítják ,hogy megfelelő legyen

és képzeld már akkor jártam mikor te szoptad az ujjad

2013. ápr. 24. 00:23
 7/10 anonim ***** válasza:
5: Pedig van ilyen, én láttam erről dokumentumfilmet, hogy mi a különbség a férfi és női koponya között, és hogy pontosan mit faragnak le a nővé váló férfiak arccsontjából.
2013. ápr. 24. 01:59
 8/10 anonim ***** válasza:
És miért nem telefonon kérded? Ott tudsz kérdezgetni. Itt is vissza tudsz kérdezni. Meg a klinika oldalán tudsz leírásokat olvasni.
2013. ápr. 24. 02:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Menj be egy rendelőbe egy dokihoz és tegyél fel minden kérdést, ami érdekel. Ne interneten kérdezgesd és ne itt!

Mégis mit vártál, interneten milyen választ ad?? Rövid, tömör! Ha tényleg komolyan érdekel és azt akarod, hogy komolyan vegyenek, menj be egy személyes konzultációra.

2013. ápr. 24. 05:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Összetörik az arccsontot és úgy illesztik újra össze, hogy hosszúkás legyen.
2013. máj. 6. 23:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!