Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ha szilikonmellet szeretnék...

Ha szilikonmellet szeretnék csináltatni, hogyan találhatnám meg arra a megfelelő orvost?

Figyelt kérdés

Mindenképpen tökéletes eredményt szeretnék elérni, meg legyek vele elégedve. Honnan lehet tudni, hogy az az orvos megcsinálja-e azt, amire nekem szükségem van? És ha nem tetszik a végeredmény??

Megbánta már valaki??

(Egyébként valószínű nem csináltatok, de mivel pici mellem van, játszok a gondolattal, de sajnos sok a kockázat(?) )

2013. ápr. 23. 23:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Figyelj,szerintem menj el több orvoshoz is,klinika honlapján talán vannak fennt munkái , ne dönts az első orvos mellet ,hanem nézz meg többet is...de én nem csináltatnék a helyedben,az biztos.Eléggé veszélyes dolog,egyáltalán nem biztos,hogy elégedett leszel,visszacsinálni nem nagyon lehet,és ha jól sikerül is,pár évente cserélni kell az implantot,szóval macerás,és fájdalmas a műtét után a felépülés,szerintem nem éri meg,plusz ha szeretnél gyereket egy az,hogy akkor úgyis megnő,és a szülés után is nagyobb marad,mint előtte,a másik meg,hogy hogy akarod implanttal a melledben szoptatni a kisbabádat? Gondolom akarsz majd gyereket...az egy nő életében a legcsodálatosabb dolog ( 15 hós a kislányom)és a szoptatás nagyon fontos a babának,védelmet nyújt neki,és lelki kötődés az anyával,szóval a helyedben jól átgondolnám a dolgot ( terhesség előtt A-B s volt a mellméretem,most C-s ) lehet,hogy nem annyira feszes a mellem,mint régen,viszont legalább természetes,és nincs vele semmi gondom.
2013. ápr. 25. 09:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Lehet mellette szoptatni, azt olvastam mindenhol.
2013. ápr. 25. 12:57
 3/5 anonim ***** válasza:

1. Hacsak nem egy hentes a sebész, lehet szoptatni vele, a mirigyállományt nem érinti a műtét, jóval mögötte van az implant.

2. Az a veszély fennáll, hogy genetikailag megereszkedik a mell szülés után - ezt egy sebész sem tudja megjósolni, tehát vállalni kell a kockázatot, ha még nincs meg a tervezett gyerekszám.

3. A mostani implantátumokat nem kell cserélni anyagfáradás miatt. A korral járó testi változások esztétikai cserét indokolttá tehetnek, de ezt úgy értve, hogy ha 30 évesen beteszik, a60 évesen már máshol lehet az öregedés miatt.

Orvosválasztásnál fontos szempont: objektív, szakmai alapokra helyezett orvost válassz. Aki haverkodik, bíztat, jópofizik, az a szakmai tudás hiányát akarja palástolni.

A jó szakember, tényeket, számokat javasol, nem sürget a műtétre. Barátságos, de nem haverkodik, csakis szakmailag megalapozott válaszokat ad. Ha túllősz a célon, akkor udvariasan, de figyelmeztet a veszélyekre (pl. túl nagy implantátumnál természetellenes eredmény). Ad egy árajánlatot és nem sürget. Aki rá akar beszélni, az a pénzért csinálja, nems zakmai elvitatottságból.

Egy éve volt a műtétem, sok orvost végigjártam. A fenti szempontok alapján választottam, meg is vagyok elégedve. Hajlandó volt vitatkozni velem, érvekkel alátámasztva, hogy miért ne akarjak X cc-nél nagyobbat. Nem presszionált, kifejezetten kérte az első találkozás után, hogy néhányat aludjak rá, ne hirtelen felindulásból döntsek.

Adott számlát, írtunk szerződést. -- ez elengedhetetlen!!! Ha bármi gond lenne, ezek nélkül esélytelen lépéseket tenni.

2013. ápr. 28. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Továbbá bizalmat ébresztő volt, hogy a kontrollokért nem kér pénzt. Nekem megjelent valami furcsaság, képet akartam küldeni. Mndta, hogy az csalóka lehet, találkozzunk a rendelőjébe, rám néz (este 11-kor!!!). Megnézte, mondta, hogy semmi baj, normális ödéma, de inkább megnéz hatszor feleslegesen, mint egyszer elmulasszon egy szövődményt.

Amikor panaszkodtam, hogy a tőle kapott sportmelltartó bevág a bőrömbe (ritka vékony, érzékeny bőr), végignyálazta a piacon kaphatóakat és ajánlott egyet a konkurenciától, valamint jelezte a gyártó felé, hogy fogyasztói panasz volt, túl "bumszli" a varrás.

Hónapokkal később is készségesen fogadott kontrollra, természetesen ingyen. Ha hibát véltem felfedezni, azt is személyesen nézte meg és értékelte.

Nagyon sok orvost kellett végigjárni, de a hozzáállása maximálisan pozitív a sebészemnek. Az eredménnyel elégedett vagyok, pontosan olyat kaptam, amilyet kértem.

2013. ápr. 28. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen menj el pszichiáterhez, ha mű melleket szeretnél!
2013. máj. 14. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!