Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyibe kerül egy intimplaszt...

Mennyibe kerül egy intimplasztika-> kisajak korrekció?

Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 19:06
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Ha a képen látható a tiéd, vagy ha nem is, de hasonló, hozzá ne nyúlj!!! Mármint műtét szempontjából. Semmi baj vele! Használd/használjátok sokáig egészséggel. Szerintem gusztusos.
2009. okt. 2. 07:24
 12/21 anonim ***** válasza:
Na hogyan döntöttél?? :)
2009. okt. 2. 15:44
 13/21 anonim ***** válasza:
9%
de tiszta szőr a feneked:S sztem borotváld le ott is esztétikusabb
2009. okt. 2. 17:36
 14/21 A kérdező kommentje:

ez nem az enyéééém!!! :D

nem tudom még, hogyan döntöttem!:D

2009. okt. 2. 18:51
 15/21 anonim ***** válasza:
Hello ! Én a 09-28 07:54 és a 09-29 08:49 vagyok, az E-mailt is én írtam. Sajnálom, hogy ide kértem a képet, és ilyen válaszokat is kaptál. Bocsánat !
2009. okt. 2. 19:03
 16/21 anonim válasza:

Nekem 4 éve volt egy oldali kisajak plasztikám. Azért csináltattam meg, mert a bugyi kidörzsölte és futás, sportolás közben begyűrődött és kellemetlen volt. A műtét felületes érzéstelenítésben történt, csak a szúrást éreztem. A műtét után pár napig jegelni kellett, mert be volt duzzadva. Kb. 2 hétig volt kellemetlen, amíg bennt volt a varrat. A szex terén semmi negatív hatásról nem tudok beszámolni, nem érzéketlen a terület stb...

Én a Dr. Jánky Györgynél voltam, nagyon korrekt és jó szakember. ( [link]

Nekem anno 40 ezerbe került.

2009. okt. 4. 11:53
 17/21 anonim ***** válasza:

én a helyedben nem csináltatnám meg, semmi baj nincs vele.

esetleg valami pasi leszólta? mert akkor kapja be.

az előző barátaidnak biztos tetszett, és a következőknek is fog, hidd el.

ne kockáztass, semmi baj nincs az ilyen puncival.

nekem lóg és puha a mellem, viszont nagyon nagy, és nem csináltatom meg, mert ruhában szép(ahogy a te puncid is, mert nem látszik), és ruha nélkül pedig aki látja és nem tetszik neki, az menjen olyan messzire, amennyire csak tud.

hidd el, nem éri meg megcsináltatni, fogadd el magad minden hibáddal (bár ez nem az) együtt.

2009. okt. 25. 10:35
 18/21 anonim ***** válasza:
kb a nők 85 százalékának ilyen.az enyém is hasonló és a párom mégis megőrül ha leveszem a bugyim,ne műtess csak ha boldoggá tesz...sok sikert a döntéshez
2009. okt. 25. 11:49
 19/21 anonim ***** válasza:

Kb. 80.000-150.000. Bár attól függ h. kétoldalit szeretnél, mekkora az elváltozás stb.

Aki leszólta, az biztos hogy nem tudja milyen mikor már egy szűk nadrág kidörzsöli. Ettől ugyanolyan érzéketlenné válhat mint egy elrontott műtéttől!

2009. nov. 22. 13:55
 20/21 Franszoar válasza:
Én is a műtét mellet hezitálok. A kérdésedre a válasz magán úton 150 ezer től indul nem magán úton ingyenes ha az orvosod úgy gondolja hogy téleg szügséged van a műtétre de és csak magán úton szeretném. De nagyon gondold meg mert vannak súlyos következményei, és azt már nem tudod meg oldani egy műtétel.
2010. nov. 3. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!