Mennyibe kerül egy intimplasztika-> kisajak korrekció?
ez nem az enyéééém!!! :D
nem tudom még, hogyan döntöttem!:D
Nekem 4 éve volt egy oldali kisajak plasztikám. Azért csináltattam meg, mert a bugyi kidörzsölte és futás, sportolás közben begyűrődött és kellemetlen volt. A műtét felületes érzéstelenítésben történt, csak a szúrást éreztem. A műtét után pár napig jegelni kellett, mert be volt duzzadva. Kb. 2 hétig volt kellemetlen, amíg bennt volt a varrat. A szex terén semmi negatív hatásról nem tudok beszámolni, nem érzéketlen a terület stb...
Én a Dr. Jánky Györgynél voltam, nagyon korrekt és jó szakember. ( [link]
Nekem anno 40 ezerbe került.
én a helyedben nem csináltatnám meg, semmi baj nincs vele.
esetleg valami pasi leszólta? mert akkor kapja be.
az előző barátaidnak biztos tetszett, és a következőknek is fog, hidd el.
ne kockáztass, semmi baj nincs az ilyen puncival.
nekem lóg és puha a mellem, viszont nagyon nagy, és nem csináltatom meg, mert ruhában szép(ahogy a te puncid is, mert nem látszik), és ruha nélkül pedig aki látja és nem tetszik neki, az menjen olyan messzire, amennyire csak tud.
hidd el, nem éri meg megcsináltatni, fogadd el magad minden hibáddal (bár ez nem az) együtt.
Kb. 80.000-150.000. Bár attól függ h. kétoldalit szeretnél, mekkora az elváltozás stb.
Aki leszólta, az biztos hogy nem tudja milyen mikor már egy szűk nadrág kidörzsöli. Ettől ugyanolyan érzéketlenné válhat mint egy elrontott műtéttől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!