Mit gondolsz a playmate-kről?
Figyelt kérdés
Írj nemet, kort is!2009. szept. 24. 16:01
1/15 anonim válasza:
és spec semmit. mindenki öltözködjön, viselkedjen, alakítsa magát úgy, ahogyan ő jólérzi magát. ők így érzik jól magukat, ezaz ő stílusuk.
24L
2/15 anonim válasza:
Azt,hogy vakolat és Photoshop nélkül élőben megnéznék egyszer egyet.
Tisztelet a kivételnek(mert vannak szépek is),de szerintem egy nőben nem a plasztikai sebészét hanem az eredeti nőt kellene szépnek tartani.
De ha ők így érzik jól magukat,akkor legyen.
4/15 anonim válasza:
Én Bódi Sylvivel jártam aerobicozni még mielőtt felfedezték volna. Nagyon kedves, közvetlen lány volt. Most, hogy hírnévre tett szert nem tudom , hogy maradt-e ugyanaz a lány. És ő azért photoshop és smink nélkül is dekoratív lány volt.
29/nő
5/15 anonim válasza:
Én csak hugh hefner(nem tom jol irtam e le bocsi ha nem)szóval az ő három "barátnőjéről" van kemény véleményem..:S szépek de egy 84évessel élni és azzal lefeküdni csak hogy vilában lakhassanak mindenük meglegyen és utazgathassanak...durva..
6/15 anonim válasza:
én régen (nagyon régen) gyüjtöttem a playboyt. mióta csak felfújt cicik vannak benne, azóta nem veszem.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket. Írjatok még!
2009. okt. 2. 16:54
9/15 anonim válasza:
Értelmes nő nem megy playmate-nek. Bizonyíthatnak akárhogy, énekelhetnek, klipeket forgathatnak, jelentkezhetnek elnöknek, akkor is mindenki buta, beképzelt libának fogja őket tartani. Mert azok is.
10/15 anonim válasza:
pénzéhes magamutogatók a legtöbbjük csak sminkben szép, meg persze a photoshop csodákra képes, a pasiknak meg ez a látvány kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!