Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellkisebbítés/mellfelvarrás?...

Mellkisebbítés/mellfelvarrás? Tudnátok mesélni?

Figyelt kérdés

Mennyi idő a gyógyulás?? Mire kell figyelni.

Még szoptatom a 7 hónapos lányom, második baba, de ha elválasztottam, jövőre mindenképp meg szeretném csináltatni a melleimet, mert rengeteget nőtt, és lóg is, nagyon nem érzem jól a bőrömben.

Viszont nem tudom,hogy műtét után mennyire tudok majd a lányimmal foglalkozni,ellátni őket,mert a kicsi is jobb esetben másfél 2 éves lesz.

2013. ápr. 15. 14:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ugyan nagyobbítottam a melleimet szilikonnal, de ha az ilyen fajta beavatkozásokból ítélve, nekem 3-4 hét volt, amíg teljesen meggyógyult a heg, meg rendeződtek a dolgok. Szóval lehet nem így van, de lehet, hogy kisebbítésnél is ennyi időnek kell eltelnie. 20/L
2013. ápr. 24. 22:49
 2/3 anonim válasza:

Szerintem mielőtt elmész a dokihoz nézz szét a neten ki mit ajánl, olvass cikkeket, stb. én a mellnagyobbításról mikor olvastam akkor találtam ezt az oldald. [link]

voltak hatásos képek. :)

2013. jún. 3. 13:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát a második válaszoló által belinkelt oldalon az első kép... teljesen padlóra küldött. Ilyen csodálatos, gyönyörű, szinte tökéletes természetes melleket bűn volt kisebbíttetni! Szörnyű!

f22

2014. febr. 8. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!