Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyibe kerül mostanság egy...

Mennyibe kerül mostanság egy orr műtét?

Figyelt kérdés

Eléggé zavar az orrom formája, úgyhogy valószínűleg rászánom magam a plasztikára, az árakról viszont csak tippem van.

Illetve személyes tapasztalatokat is örömmel fogadnék, hogy mennyit kell otthon maradni pl, vagy bármi ami hasznos lehet.

[link]

Ez a helyzet amúgy, a szerkesztés nem a legjobb de azért látszik hogy milyenből milyet szeretnék kb:)

2013. ápr. 9. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
tól -ig határ van, és teljesen egyéni. mármint a pácienstől függ, hogy mit kell csinálni. porcot, vagy csontot is kell nyiszálni, meg ilyenek. csak az orvos tudja megmondani. de sztem olyan 250-nél kezdődik, a határ meg a csillagos ég is lehet, de ez meg orvosfüggő is már.
2013. ápr. 9. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha nem csak a porcot, hanem a csontot is formázzák, mint a te esetedben, akkor sajnos drágább. Voltam már orrműtét konzultáción, nekem 480 ezret mondtak, ugyanilyen okokból, mert érintette volna a csontot is.

Sajnos 300nál olcsóbban biztos nem jössz ki egy ilyenből, ha profit, és jó helyet választasz, márpedig jobban megéri.

2013. ápr. 9. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem is írták, a csontot is faragni kell így ez a drágább műtét. Az ár nagyban függ az orvostól akihez mész, de ő is csak személyesen fog konkrétumot mondani mert ez mindig egyénileg van megállapítva. Szerintem kb 400-600 ezer ft között számolhatsz.
2013. ápr. 10. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs baj azzal az orral!
2013. júl. 21. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Én két orvos árát tudom pontosra, ha valaki más infót kapott , akkor ez nekem az egyéni áram :D

Dr Molnár Csaba Debrecen 450 ezer

Dr Kárász Tamás 650 ezer ( utóbbit tudom, hogy bármit is kell csinálni , akár csonthoz nyúlni, akár csak kicsi igazítás, akár előző elcseszett plasztika, akkor is 650 ezer )

2014. ápr. 28. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!