Mennyibe kerül mostanság egy orr műtét?
Eléggé zavar az orrom formája, úgyhogy valószínűleg rászánom magam a plasztikára, az árakról viszont csak tippem van.
Illetve személyes tapasztalatokat is örömmel fogadnék, hogy mennyit kell otthon maradni pl, vagy bármi ami hasznos lehet.
Ez a helyzet amúgy, a szerkesztés nem a legjobb de azért látszik hogy milyenből milyet szeretnék kb:)
Ha nem csak a porcot, hanem a csontot is formázzák, mint a te esetedben, akkor sajnos drágább. Voltam már orrműtét konzultáción, nekem 480 ezret mondtak, ugyanilyen okokból, mert érintette volna a csontot is.
Sajnos 300nál olcsóbban biztos nem jössz ki egy ilyenből, ha profit, és jó helyet választasz, márpedig jobban megéri.
Én két orvos árát tudom pontosra, ha valaki más infót kapott , akkor ez nekem az egyéni áram :D
Dr Molnár Csaba Debrecen 450 ezer
Dr Kárász Tamás 650 ezer ( utóbbit tudom, hogy bármit is kell csinálni , akár csonthoz nyúlni, akár csak kicsi igazítás, akár előző elcseszett plasztika, akkor is 650 ezer )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!