Szilikon mellek vagy kis mellek? Melyiket választanátok? Érdekelne.
Hi második!! király a szöveged, tök igazad van!!!!! Kit érdekel hogy elírtad....
Te meg ne foglalkozz mááá annyit a médiával, meg a szilikonnal, nem egészséges, nem tudtad? Akiknek van, SZINTE mind kóros butaságban és önteltségben, de talán leginkább magányban szenved. Nem lesz tőle több az önbizalmad, mert akkor meg az lesz a bajod, hogy jaj szilikon cs(:)csöm van...
Szeressed magad, találd szépnek, hidd el, hogy szép a melled. Nincs aki mondja? Mondogasd magadnak.
Saját mellem választanám, nem szilikont, CSAK akkor, ha betegségből adódóan elveszteném, vagy ha idővel nagyon nagyon tönkre mennének.
6:54-es!
De jól összefoglaltad!!
Egyetértek.
Volt már dolgom mindkettővel, mégis inkább a kicsi, de természetesre szavazok.
Az emberek, férfiak és nők különböznek ízlésben, hozzáállásban, értékrendben. Nem nyilatkozhatok mindenki nevében, hiszen van olyan társaság, típus, mely annyira a külsőségekre teszi a hangsúlyt, hogy ott egyértelmű a mellplasztika igénye. Ám ez a mentalitás távol áll tőlem.
Engem konkrétan nem hoznak lázba a nagy csöcsök, ipari káddugó mellbimbókkal, illetve nem a tökéletes mell alapján választok partnert. Inkább maradok a kis helyes cickóknál. Természetesen van etalon cici, de kérdés, hogy két tökéletes ikerpár a vágyam, vagy egy olyan lány, akinek akár ha kisebb is, elfogadja, szereti magát, és a szexuális életben is aktívan, pozitívan értékeli, vagy kínálja fel őket.
Maradnék a természetes, boldog, pici ciciknél, mint a vásárolt árúnál, nem mellesleg, a cici nekem nem csupán optikai tuning, hanem örömszerzési forrás, és itt jön be az a szomorú tény, hogy a műcici sokszor (nem minden esetben) érzéktelenebb, mint a "gyári", így azon kívül, hogy esetleg """jobban mutat""", veszít az értékéből...
Szeritem...
A nő úgy szép, ha természetes
Lehet, hogy kerekebb, vagy mittudomén, de akkor sem igazi
akinek meg az agyonplasztikázott tetszik, ennyi erővel egy guminőt is beszerezhetne, nem sok a különbség
Attól függ mennyire kicsi, ha már már deszka akkor szilikon. Én három esetben tartom indokoltnak a mellplasztikát:
1. Betegség/baleset következtében helyreállítás vagy módosítás
2. Anyaság következtében csúnyán eldeformálódott cicik helyreállítása
3. Súllyosan kis mell megnövelése önbizalom hiány következtében
Több esetben a nők csúfítják magukat. Férfiként szinte mindegy hogy igazi vagy mű kicsi vagy nagy, lényeg, hogy passzoljon a nő alakjához, habitusához, tehát az egész lényéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!