Igaz ez az ingyenes plasztikai sebészet dolog? Hallottatok erről?
azt hallottam ,hogy ha valaki szinte depressziós valami miatt (pl ha az egyik melle kissebb a másiknál) ,akkor annak ingyenesen is elvégzik a mellplasztikát.
És ha én szinte depressziós vagyok amiatt,hogy kövér vagyok akkor zsírleszívást is megcsinálnák?165 cm és 67 kg vagyok egyetlen kívánságom az lenne ,hogy vékony lehessek :( mindennél jobban szeretném!
Ha az egyik melled jóval kisebb( pl fele akkora mint a másik) akkor azt támogatja a TB.
A zsírleszívást, a mellnagyobbítást sose támogatta!
A mellkisebbítést 2006-ig már azt se
nos, az egyik megoldás a PSZICHIÁTRIAI (nem pszichológus által kiadott) szakvizsgálat.
meg vannak különböző okok, amikor támogatja a tb. orrplasztikánál pl ha valaki eltöri az orrát, vagy ha nagyfokú orrsövény ferdülése van, zsírleszívásnál ha valaki sokat fogy. mellplasztikáról tb-s válotzatot én még csak olyat hallottam, hogy ha pl. vkinek a mellében daganatos csomó, ciszta, stb volt és kivették (és a mell mérete ezáltal sérült) akkor azt a plasztikiai sebész helyrehozza. Vagy ha vkinek túl nagy és gercincproblémát okoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!