Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ha egy híres, gyönyörű nő...

Ha egy híres, gyönyörű nő hasonmásává műtetném magam több esélyem lenne a férfiaknál?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Pl. rájuk gondoltam, alakom, hajam ok, igazából csak orr, arc, száj alakítás lenne, kb mennyibe kerülne?

2013. márc. 5. 22:07
1 2
 11/12 anonim válasza:

Nina Dobrev tényleg nagyon szép, persze Alyssa M. is, de ö hihetetlenül alacsony.

Amugy a mütet olyan biztosan nem lesz, mint amilyennek akarod.

Szerintem menj el edzeni, tornazni, zumbazni, mozogni.

A mozgas endorfint termel, es annal nagyobb boldogsag nem is kell :)

2013. márc. 9. 19:59
 12/12 anonim válasza:

Több esélyed csak a kretén, a külsőre leginkább adó pasiknál lenne, olyan pasi pedig soha nem tenne Téged boldoggá.

Mielőtt kiszemelnél egy szépnek mondott hasonmást, mindig nézd meg őket google -ben a "without make-up" kereső szavakkal is. A méreg drága sminkek, és pl Alyssa esetében a műtétek is sokat tettek a szépségükért. Latinos vonású hölgyekre pedig szerintem amúgy se akarj hasonlítani itt kis hazánkban. Teljesen más karakterek.

2015. febr. 10. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!