Ha egy híres, gyönyörű nő hasonmásává műtetném magam több esélyem lenne a férfiaknál?
Pl. rájuk gondoltam, alakom, hajam ok, igazából csak orr, arc, száj alakítás lenne, kb mennyibe kerülne?
hát nem tudom. ha megfordítjuk kicsit a kérdést, hogy pl. ha szembe jönne velem egy heath ledger, aki mondjuk még műtéttel is rásegített arra, hogy hasonlítson rá, az inkább ijesztő lenne és az gondolnám, hogy ez a pasi nagyon nem 100as. és messzire kerülném.
férfiaknál is hasonló lehet és szerintem ez kb. egy külön perverzió lehet, hogy valaki olyan hasonmással legyen együtt, aki plasztikával lett olyan, amilyen.
látszana rajtad, hogy mü vagy.
az orr átalakitása nagyon nehéz, és általában észre lehet venni, hogy plasztikázott. ha megváltoztatod az orrod, az egész arcod karakterét meg fogja változtatni, és nehezebben ismernének rád, pl. régi ismerőseid.
neked szép egy felfújt száj? lehet, hogy fotosoppolva jól néz ki, de élőben túl mü, és egyből ki lehet szúrni.
az arc átalakitás is nagyon kemény, durva lehet a végeredmény.
nem tudom mások hogy vannak vele, de én egyből kiszúrom a plasztikázott részeket az arcon. és nekem mindegyik eddig túl mü hatást keltett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!