Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek is jobb a műmell...

Szerintetek is jobb a műmell mint ez?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar ,hogy kicsi a mellem és gondolkozom rajta ,hogy ennél még a műmell is jobb lenne ,a strandon is a barátommal utálok elmenni mert biztos a jó mellű nőket bámulja nem az enyémet.. és így a kapcsolatunk is tönkre fog menni mert kikészítem ezzel a cici üggyel ő szereti de azért biztos jobban örülne egy nagyobbnak.

[link]

2013. febr. 25. 13:44
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem hatalmas melleket akarok,hanem normál méretűt,hogy legalább nőnek érezhessem magam, hiába mondja a barátom ,hogy milyen szép stb.. engem annyian megbántottak már a mellem miatt (saját szüleim is)és ezt nem tudom elfelejteni.
2013. febr. 25. 14:13
 12/20 anonim ***** válasza:
48%
Amit linkeltél azok teljesen normális mellek... gratulálok, hogy ilyen gyenge vagy, hogy egy kis csipkelődés miatt műanyag leszel... :/
2013. febr. 25. 15:05
 13/20 anonim ***** válasza:

Nekem nő létemre tetszik a műmell. Ez van. Az enyémek rakéta formájúak, az egyik teltebb, mint a másik és a bimbóudvarom is óriási a méretéhez képest.

A te melleiddel csak annyi a "gond", hogy nagyon szétállnak.

20N

2013. febr. 25. 15:40
 14/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem jobb, a linkelt képen aranyos, esztétikus és nem mellesleg tökéletesen tenyérbeillő mellek vannak, ha neked is hasonló, eszedbe ne jusson megműttetni. A barátod nem vakságot, hanem hűséget fogadott, de ha tudja, hogy téged zavar, akkor nyilván nem fogja más nők melleit bámulni, ha meg mégis és hiába szólsz neki újra, akkor gondolkozz el azon, hogy talán mégsem vagytok összeillők.
2013. febr. 25. 17:13
 15/20 szamo77db ***** válasza:

Férfi vagyok én is, úgy tekints a válaszomra. Gyönyörű

szép, aranyos, kedves, szeretni és dédelgetni való cici-

kéid vannak! Hidd már el! És ne tetesd tönkre őket! Így

szépek, ahogy vannak! OK?

2013. febr. 26. 07:50
 16/20 Valletta ***** válasza:
Ezzel pont, hogy nőnek érezheted magad! Nagyon szépek. Pont a szilikonnal alacsonyítanád le magad.
2013. febr. 28. 17:24
 17/20 anonim ***** válasza:

Velem is ez van :(

Rám nem is lehet kapni fürdőruhát, szal inkább nem is járok strandra....utálok így levetkőzni felül

2013. febr. 28. 22:22
 18/20 anonim ***** válasza:

Ide figyeljetek nyavalygó önértékelési problémákakl küzdő csajok! Érdemes elmenni áprilisba az ő előadására!!! És vesszen a szilikon, tömítésbe való nem emberi testbe!

[link]

2013. márc. 4. 17:40
 19/20 szamo77db ***** válasza:
Olyan szívesen foglalkoznék velük! Úgy szeretném simogatni, dédelgetni őket! Hadd maradjanak így! Kérlek!
2013. márc. 5. 09:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Hasonló melleim vannak. Sosem adnám a fejemet mellműtétre. Én se szeretem őket, de tegnap mielőtt a barátommal lefeküdtünk volna lámpafénynél kicsit eltakartam a melleimet és ő mondta, hogy fölösleges mert neki ezek így tetszenek. Szerintem hagyd te is a párodat ezzel a témával. Ha neki tetszik akkor hadd tetsszen. Ennyi.
2013. márc. 5. 18:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!