Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek is jobb a műmell...

Szerintetek is jobb a műmell mint ez?

Figyelt kérdés

Nagyon zavar ,hogy kicsi a mellem és gondolkozom rajta ,hogy ennél még a műmell is jobb lenne ,a strandon is a barátommal utálok elmenni mert biztos a jó mellű nőket bámulja nem az enyémet.. és így a kapcsolatunk is tönkre fog menni mert kikészítem ezzel a cici üggyel ő szereti de azért biztos jobban örülne egy nagyobbnak.

[link]

2013. febr. 25. 13:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
98%
Férfiként azt kell mondanom, hogy nem, nem jobb. Neked a fejedben van a gond, ha ilyeneket gondolsz a barátodról, nem a melleddel.
2013. febr. 25. 13:45
 2/20 anonim ***** válasza:
Te tényleg nem vagy normális... Nem, nem jobb a műmell!
2013. febr. 25. 13:47
 3/20 anonim ***** válasza:
50%

Nem jobb a műmell semminél se, hidd el nekem. Ilyet szeretnél?

[link]

szerintem ez igen visszataszító - megérinteni pedig olyan műanyag-érzés lehet

25/F

4/20 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a képen egy szép cici látható. Ha az enyém akkora lenne, nem műttetném meg, ez egészen biztos. :)
 5/20 anonim ***** válasza:
96%
Nem! Nagyon szép cickóid vannak! :)
2013. febr. 25. 13:54
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

"ő szereti"

Mi a gond?? :O

2013. febr. 25. 13:55
 7/20 szamo77db ***** válasza:
92%

Nagyon aranyos cicikéid vannak, ha olyanok, mint amelyek

a képen láthatók! Semmiképpen ne pumpáltasd fel. Szépek,

igazán! Tönkretennéd őket! Nehogy elcsúfíttasd őket!

2013. febr. 25. 13:56
 8/20 szamo77db ***** válasza:
88%
Ja, és a műmell sokkal rosszabb, mint a valódi! Nem hiszem, hogy a barátod örülne neki, hogy egy adag műanyagot dédelgethet!
2013. febr. 25. 13:58
 9/20 gr. Shadow válasza:

Van aki a műmelleket szereti, de a nagy többség nem. Ugye Te is kevés olyanról hallottál aki álló farokkal kosárlabdázik mert a nagy műanyag gömbökre izgul, ugye?! Mikor kapcsolatba kezdett veled akkor is láthatta hogy ekkora és nem jókora. Ha komplexusod van, akkor inkább fejleszd a szexuális kultúrádat (intim torna, mélytorok stb.) azzal jobban magadhoz kötöd mint a műmellekkel. Ráadásul a tudásod nem okozhat a jövőben egészségkárosodást!

Fel a fejjel, le a bugyival :-)

2013. febr. 25. 14:02
 10/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, te szeretnéd, ha a párod a péniszét telenyomatná szilikonnal?
2013. febr. 25. 14:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!