Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » A lelki problémáitokat megoldo...

A lelki problémáitokat megoldotta a plasztika? Lányom berakatott szilikont de most meg ki akarja vetetni idegileg ki van nem birja az idegentestet nem tudom mit csinaljunk?

Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 15:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
a plasztika semmit nem old meg. a lelkét kéne rendbe tenni(pszichológus, kineziológus stb a jóga is nagyon jó)
2013. febr. 20. 15:22
 2/13 A kérdező kommentje:
Jó de már megvolt a mütét 700 ezerért és most meg még se tudja elvielni folyton sír és nem tudom mit tegyek pedig bármit megtennék érte. Pszichologusnál jártunk régebben is és ő is javasolta a mütétet ha ettöl renbejön az önbecsülése
2013. febr. 20. 15:25
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem elálló fúl műtétem volt, és rendbe jöttem lelkileg. Másról nem tudok beszámolni.
2013. febr. 20. 22:23
 4/13 anonim ***** válasza:
56%
Akkor vetesse ki... ha ennyi pénzetek van...
2013. febr. 21. 07:44
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
Én is nagyon szeretnék mellplasztikát, mert rohadtul nem vagyok elégedett a meglévőkkel, csak nekem nincs lehetőségem rá, úgyhogy így próbálok boldogan élni, végül is, nem ezen múlik, így is jól nézek ki, túltettem magam a dolgon... de ha egyszer összejönne, marhára boldog lennék, és nem bánnám meg... csak hát igen, én nem vagyok lelki beteg idióta, és szoktam gondolkodni néha... biztos azért, mert nincs időm meg pénzem ilyen szarságokkal foglalkozni, és a munka, meg a háztartás mellett valahogy nem jut időm az önsajnálatra. Javaslom, a lányod is próbáljon meg dolgozni, tanulni, pszichológus helyett, hidd el, 3 műszak a szalag mellett, és mindjárt nem fogja zavarni az idegentest... istenem, mekkora problémák...
2013. febr. 21. 07:51
 6/13 anonim ***** válasza:

Keressetek egy másik pszichológust. Aki a lelki és önbecsülési problémákra plasztikai műtétet javasol, és nem keresi meg azt a belső okot, ami miatt egy egyébként ép, egészséges testű ember rosszul érzi magát a bőrében, az a véleményem szerint sarlatán.

Nyilván kivételt képeznek a betegség vagy baleset, esetleg születési rendellenesség miatt eltorzult testű emberek, az ő pszichés állapotukat valóban műtéttel is lehet javítani.

2013. febr. 21. 12:21
 7/13 anonim válasza:
Amúgy meg van elégedve a műtét eredményével?Vagy ez is csalódást okozott neki ,esetleg nem ilyenre számított,nem úgy sikerült mint gondolta?Esetleg túl nagy vagy kicsi lett?Mondogasd neki hogy csinos és szép.De mindenképpen én is javasolnék valami pszichológust vagy ilyesmit.
2013. febr. 23. 23:31
 8/13 A kérdező kommentje:
Szép neki de zavarja idegentest érzése van ki akarja venni de akkor megint elkzdi hogy nincs neki csövórböl vödörbe doki szerint van ilyen 1-2 % aki kiveteti mert idegentest érzés van
2013. febr. 24. 00:54
 9/13 anonim ***** válasza:

Egy implit jó fél év megszokni. Néha még így egy év után is furán érzem magam, de nekem sokat segített. 200cct kaptam.

21/N

2013. febr. 24. 01:37
 10/13 anonim válasza:
Én 17 éve csináltattam,még nem volt ekkora divat.Picik voltak a melleim vagy inkább azt mondhatnám hogy csak 2 mellbimbó volt a helyén.Először furcsa érzés volt az érzéketlenség,de ahogy a szövetek elrendeződtek stb vissza tért a mell érzékenysége.Addig csipkedhetem stb nem nagyon éreztem.Maximálisan a sajátomnak éreztem kb fél-1 év után.Várjon türelemmel mert lehet hogy megszokja!
2013. febr. 24. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!