Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 20 évesen fiatal vagyok még...

20 évesen fiatal vagyok még egy mellplasztikához? És mi a jobb a szilikon, vagy ezek az ideig-óráig tartó anyagok?

Figyelt kérdés
Ki mit ajánl? Melyik doki a legjobb? És mennyire fájdalmas a beavatkozás?

2013. febr. 17. 21:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A 8-asra válaszolva..

Úgy mentem a dokihoz, hogy kellene egy csere. Ő nem mondta, hogy rossz lenne vagy ilyesmi de mivel én érdeklődtem adott árajánlatot. Jelen ár szerint 950.e ft ami még akciós is mivel normál áron kb. 1.4millió lenne. A férjem azt mondta, hogy cseréltessem ki mert olcsóbb az évek múltával semmiképp nem lesz. De azt hiszem még sem megyek el a műtétre. Anno iszonyú fájdalmaim voltak a műtét után. De a cserénél állítólag már nem lesz ilyen de hát akkor is... Kb. a hét végéig még gondolkozhatok a dolgon mivel addig kellene utalni a 30% előleget.

2013. febr. 26. 11:22
 12/13 ivilicious ***** válasza:
0%
ah én is akarok :( :) én is 10 éves vagyok, úgy melles is vagyk,de szeretnék nagyon kerek melleket,mintha odatapasztották volna :D
2013. febr. 28. 12:57
 13/13 anonim ***** válasza:
én is 20 éves vagyok és anyuka. A szoptatás tönkretette a melleimet. a terhesség előtt sem voltak nagy melleim, de nem jutott eszembe, hogy valaha is plasztikáztatnám. De most az 1ik mellem teljesen eltűnt. és elég látványos a különbség. A terhességtől ne várj csodát, sőőőt... Én ha abbahagyom a szoptatást szeretném mindenképp megcsináltatni. Szerintem nem vagy túl fiatal a plasztikához.
2013. szept. 3. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!