Van olyan, aki házasság alatt vállalkozott mellnagyobbításra? Mit szólt hozzá a férj?
OFF:
6odiknak:
Nekem úgy tűnik, hogy fogalmad nincs a melltartó méretezésről. Azt írtad, hogy "75B-s volt szüles elött, mütet utan 85A-s lett" Az a 85A-s méret kisebb mell, mint a 75B.
A számok a felsőteted körméretét jelölik a mell alatt mérve, a betű pedig a mell méretét. Ezt a méretváltozást elhinném, hogyha elmentél volna gyúrni vagy evezni, és kiszéleseddet volna a hátad, a melled meg összemegy.
De mivelhogy a mellnagyobbításhoz írtad, feltételezem, hogy nem ismered a méretezést, és nem rád illő melltartót hordassz.
A kosárméret nem egyforma. Egy 80A kosara kb egy 70-75B kosarának felel meg.
Tehát a betűjelek nem egy statikusan egyforma méretet fednek - a körmérettől függően más űrtartalmat jelölnek.
Mit szolt hozza a ferj? :) Nem sokat tudott, mert elszerettem a feleseget es elvaltak. De ez mar a mult.
Jelen helyzet az, hogy a jelenlegi partnerem eppen a napokban csinaltatta meg a cickoit. Mit szoltam? Okulva a korabbi tapasztalatombol, azonnal elhagytam. Hat ezt szoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!