Megengednétek a 16 éves lányotoknak, hogy orrplasztikája legyen?
De tényleg ronda az orra? Mert ha igen, akkor szerintem megengedhető, de mindenképpen konzultálni kell orvossal, hogy ilyen fiatalkorban nem rossz-e.
De hogyha nem ronda, csak ő látja annak, akkor tényleg pszichológushoz kell vinni, mert az önértékelési zavar lehet.
Zárójelben megkérdezném, miért utálja ennyire? Piszkálták emiatt? Vagy nincs valami más trauma vagy ilyesmi a hátterében? Mert sok lány van úgy vele, hogy utálja valamiét, de nem akar miatta öngyilkos lenni meg semmi ilyesmi.
Egy lelkiismeretes plasztikai sebész nem fogja elvállalni, mert 18 év alatt az orr még változhat és nem garantálható a műtét végeredménye.
Ha elmúlt 18, akkor viszont szerintem feltétlen meg kell csináltatnia.
Sajnos én tudom min ment keresztül, mert ugyanez volt a problémám. A középiskolai éveim abból álltak hogy mindenki az orromon röhögött, meg azzal csúfolt. Míg más boldogan emlékezhet vissza ezekre az évekre én gyűlöltem minden percét. Suli után munkát vállaltam és 3 évig gyűjtöttem a műtétre. Mikor megvolt a pénz felkerestem az ország legjobb plasztikai sebészét és megműttettem vele az orromat. Óriási teher esett le a vállamról hogy azóta nem kell szégyenkeznem miatta. Ha valaki akkor én tudom mi a gondja, és elhiheted hogy nem pszichológusra van szüksége. (Inkább azoknak az embereknek kéne akik az orra miatt nap mint nap piszkálják)
Hosszú út áll még a lányod előtt, sok kitartást kívánok hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!