Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ha a kisajakműtétet csinálják,...

Ha a kisajakműtétet csinálják, akkor a csikló körüli csukját is megtudják?

Figyelt kérdés

Egészségügyi okok miatt, kellesz csináltatnom a műtétet.

Mivel alapból meg akartam a jövőben csináltatni, jól jött ez így....orvossal még nem beszéltem, hogy azt is megcsinálják-e szóval gondoltam itt megérdeklődöm.

Ugye megtudják kisebbíteni ott is a bőrt?

2013. jan. 25. 22:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
kár érte :-(
2013. márc. 6. 01:18
 12/13 A kérdező kommentje:
hát nem kár érte!
2013. márc. 7. 18:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen felesleges önként megcsonkíttatni magad, a jó az úgy ahogy van. Jobb mint egy plasztikázott punci, és egyáltalán nem biztos, hogy jobban fog kinézni, persze lehet vágni ... de egyáltalán meg biztos természetesen fog kinézni, mivel ez egész berendezés a nagyobb kisajkakhoz van méretezve. (Ez már a magán véleményem: én nem szívesen lennék együtt olyan lánnyal aki "megcsináltatta a punciját" - és szerintem nem vagyok ezzel egyedül, legalább is remélem) - de látom nagyon elszánt vagy - és bocs, h belebeszéltem.
2013. márc. 9. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!