Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Műtött már valakit dr. Tóth...

Műtött már valakit dr. Tóth András, plasztikai sebész?

Figyelt kérdés
Én nála fontolgatok egy beavatkozást, és érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalatai vannk.

#plasztika #tóth andrás
2013. jan. 14. 21:10
1 2
 11/16 anonim válasza:
Én sem ajánlom Tóth Andrást. Elrontotta a mellemet, korrekciózta, de nem sok sikerrel. :-( Hanyag, nem precíz, összecsapja a munkát. A varrása is hagy kivetni valót, mintha zsákot foldozna.
2017. jún. 30. 22:25
 12/16 anonim válasza:

Sziasztok!

Én nem olyan régen csináltattam meg a mellemet Dr. Tóth Andrásnál, és tökéletes az eredmény! A műtét előtt és után is tökéletes ellátást kaptam. A doktor úr nagyon kedves, és a lehető legjobb szolgáltatást nyújtotta, tényleg szuper eredménnyel. Bátran ajánlom mindenkinek, ha ilyesmiben gondolkozik, hogy hozzá menjen!

2019. ápr. 9. 15:27
 13/16 fedesmajd válasza:
Azt gondolom, hogy a kedvező vélemények talán azért nem elég informatívak, mivel azt ugye nehéz elképzelni, hogy valaki úgy praktizál, hogy minden műtétjét elhibázza. Tehát bizonyos százalékban az elvárt szinten sikerülnek a beavatkozásai, és az azokban érintett páciensei nyilván elégedettek vele, főleg, hogy tényleg nagyon barátságos a kommunikációja. Családunk egy hölgytagjának mellplasztikát vállalt, nos, már több korrekciós műtétre is szükség volt (idegen anyag bennmaradás, gyulladás, implantátum rossz elhelyezése), a varratok pedig vállalhatatlanok, a helyzet elég drámai lett a beavatkozás előttihez képest. Műhibaper és kárrendezés folyamatban.
2019. máj. 22. 14:55
 14/16 anonim válasza:
Voltam nála arckezelésen. Rettenetesen kontár munkát végzett. Elrontotta az arcomat, azóta utálok tükörbe nézni.A fotókon is nagyon feltünő az asszimetria. Jobb lett volna, ha nem ezt a szakmát választja.Vagy kiégett, belefáradt a pénzhajhászásba. De akkor inkább ne nyújon másokhoz. Életeket tesz tönkre! :-((
2019. aug. 7. 11:35
 15/16 anonim válasza:
Még annyit: valóban eszébe sem jut számlát adni, de még ambulánslapot, zárójelentést sem a kezelésről, műtétről, mintha nem történt volna semmi nála. Valószínűleg azért, hogy ne kelljen vállalnia a felőlésséget, ha valamit elbaltáz. Meg ugye az adózás miatt… (Fekete Lexussal járt.)
2019. aug. 7. 11:39
 16/16 A.W. Müller válasza:
Egy borzalom. Az lehet, hogy néha sikerül neki valami, de az én orrplasztikámat elrontotta. A 2. javító műtét sem hozott semmi eredményt. Ferde orr. A pénz odalett, és nem volt hajlandó kártalanítani. Számlát nem ad. Csak egyet tudok érteni a fent szólóval, hogy gátlástalanul ront el életeket. Nagy ívben kerülje el mindenki.
2021. jan. 10. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!