Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Műtött már valakit dr. Tóth...

Műtött már valakit dr. Tóth András, plasztikai sebész?

Figyelt kérdés
Én nála fontolgatok egy beavatkozást, és érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalatai vannk.

#plasztika #tóth andrás
2013. jan. 14. 21:10
1 2
 1/16 Török Péterné válasza:

Szia!Csak szépet és jót tudok róla mondani!Nekem január 5.-én volt nála mellnagyobbító műtétem,amit a családom után életem legnagyobb ajándékának tartok.Korrekt,körültekintő,megbízható orvosnak ismertem meg

csak ajánlani tudom!!!Remélem tudtam segíteni!Egy konzultációt feltétlen megér-bármilyen beavatkozást is szeretnél.

2013. jan. 29. 11:17
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Egy fórumon olvastam róla egy negatív kritikát, de szeretnék több információhoz is jutni.
2013. febr. 11. 21:10
 3/16 A.W. Müller válasza:
Engem sajnos orrplasztikázott Dr Tóth András (2x) eredménytelenül. Odalett a pénz és ferde az orrom.
2016. ápr. 5. 11:18
 4/16 anonim válasza:
W.Müller itt is a te negativ kommented ..azert mert van egy rossz tapasztalatod nem kene masokat is feltetlenul lebeszelned rola.Kedves kerdezo en nala csinaltattam a mellem twljesen normalis a doki most vagyok 11 napos rendesen allt hozzam mindent elmondott az elso konzulon a mutet is rendben zajlott kedves volt a noverke is aki mutet utan velunk volt.Szoval tudom ajanlani ne foglalkozz a negativ kritikakkal..ez a holgy mindenhova ezt irogatja sot van ahol tobbszor is csak mas neven ..sok sikert! Egy konzult meger
2016. ápr. 26. 07:29
 5/16 anonim válasza:

az orr és a mell nem ugyan az!!!!

lehet, hogy mellplasztikában nagyon jó, de több mindenkitől lehet hallani, hogy orrot nem nagyon tud műteni!

2016. máj. 12. 15:43
 6/16 anonim válasza:
Nekem is az orromat műtötte 2 éve, és MAXIMÁLISAN elégedett voltam vele. Szép lett az eredmény és a körülményekkel is elégedett voltam teljesen. Figyelmes volt, precíz, türelmes és bármikor fordulhattam hozzá, ha valami nyűgöm volt a gyógyulás alatt. Szóval, csak ajánlani tudom!
2016. júl. 5. 15:13
 7/16 anonim válasza:
Mindegy kit választasz csak ne őt.. annyi negatívat hallottam róla. a neten is olvastam és személyesen is beszéltem olyannal, aki nála volt.. összecsapott munkát végez
2017. jan. 5. 14:52
 8/16 drpatakine válasza:
37%

dr. Tóth András plasztikai sebész-t nem ajánlom!

Senki ne menjen hozzá! Én is megjártam vele csúnyán. :(

2017. márc. 6. 14:21
 9/16 anonim válasza:

Sziasztok!

Lehet hogy kedves aranyos orvos es tenyleg kozvetlen is,biztos nagytudasu orvos ,de a plasztikahoz NEM ert!!!ha az embersege szimpatikus beszelgessetek vele,de ne mutessetek magatokat nala!

Sok orvos letezik!valasszatok mast!

nekem orrom mellem is elrontotta!!!

Ez nem rossz indulat,mint embert kedvelem de ha valakirol ennyi rosszat irnak ,gondoljatok at es valasszatok mast!

Tenyleg megeri mint utana egyutt elni a ,,veletlenul ,, rosszul sikerult munkajaval.lehet csak 10 bol 1 et ront el de szerintem senki se szeretne az az egy lenni!

2017. máj. 10. 02:35
 10/16 anonim válasza:

Legolcsobb inplantatumot hasznalja!

Es mig mas orvosoknak kulon maganklinikan mutenek o maganklinikai aron mut korhazban!

Oriasit akar keresni.a jo szakembernek minden teruleten elterjed a hire.

Es nyilvan nem annak a kerdese h ki hol mut,de o amit csinal is rosszul.

Preciznek kicsit se mondanam...

Sajnos ferfi eros kezei vannak.es azert a plasztikahoz nem art nemi szep erzek es finomsag...

2017. máj. 10. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!