Műtött már valakit dr. Tóth András, plasztikai sebész?
Szia!Csak szépet és jót tudok róla mondani!Nekem január 5.-én volt nála mellnagyobbító műtétem,amit a családom után életem legnagyobb ajándékának tartok.Korrekt,körültekintő,megbízható orvosnak ismertem meg
csak ajánlani tudom!!!Remélem tudtam segíteni!Egy konzultációt feltétlen megér-bármilyen beavatkozást is szeretnél.
az orr és a mell nem ugyan az!!!!
lehet, hogy mellplasztikában nagyon jó, de több mindenkitől lehet hallani, hogy orrot nem nagyon tud műteni!
dr. Tóth András plasztikai sebész-t nem ajánlom!
Senki ne menjen hozzá! Én is megjártam vele csúnyán. :(
Sziasztok!
Lehet hogy kedves aranyos orvos es tenyleg kozvetlen is,biztos nagytudasu orvos ,de a plasztikahoz NEM ert!!!ha az embersege szimpatikus beszelgessetek vele,de ne mutessetek magatokat nala!
Sok orvos letezik!valasszatok mast!
nekem orrom mellem is elrontotta!!!
Ez nem rossz indulat,mint embert kedvelem de ha valakirol ennyi rosszat irnak ,gondoljatok at es valasszatok mast!
Tenyleg megeri mint utana egyutt elni a ,,veletlenul ,, rosszul sikerult munkajaval.lehet csak 10 bol 1 et ront el de szerintem senki se szeretne az az egy lenni!
Legolcsobb inplantatumot hasznalja!
Es mig mas orvosoknak kulon maganklinikan mutenek o maganklinikai aron mut korhazban!
Oriasit akar keresni.a jo szakembernek minden teruleten elterjed a hire.
Es nyilvan nem annak a kerdese h ki hol mut,de o amit csinal is rosszul.
Preciznek kicsit se mondanam...
Sajnos ferfi eros kezei vannak.es azert a plasztikahoz nem art nemi szep erzek es finomsag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!