Tudnátok ajánlani nekem orvost, akihez mehetnék állami kórházba mellfelvarrásra?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, sajnos nincs fél millió forintom maszek dokihoz menni, viszont elegem van már a komplexusokból, szeretném megcsináltatni a melleimet. De nem akarom, hogy később megbánjam. Van valakinek pozitív tapasztalata ilyen téren? Köszi :)2013. jan. 8. 22:09
11/12 anonim válasza:
Dr. Jósvay János- Szent Imre kórház.
Mellfelvarrás-kicsinyítés összesen 290.000 Ft
Csak felvarrás árát nem tudom.
Rengetegen dicsérik a dokit, én is hozzá szeretnék menni. Az ár pedig a magánklinikás árak fele!
12/12 anonim válasza:
Az állami kórházban dolgozó orvos esetén úgy történik, hogy megnézem a rendelési idejét, bejelentkezem, és kérem hogy végezzen el rajtam szépészeti műtétet? Vagy ő is csak komoly indokkal (hátfájás) vállal pl. mellfelvarrást?
Azt hogy lehet bizonyítani, hogy a mellektől fáj a hát (nyilván ha nagyok, elhiszik)?
Vidéki vagyok, az nem gond, hogy budapesti kórházban szeretném a műtétet megcsináltatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!