Anyajegy eltávolításra férfit vagy nőt választanál, adjunktust vagy főorvost?
A rák miatt, mert nem lehet tudni, biztos, hogy nem lézereztetném, mert abból nem tudnak a későbbiekben szövetmintát venni, így van esélye az áttét nem észrevételének. Nekem szedte már le magánorvos is és SZTKs is, egyik se volt főorvos, előbbi kb. 40 éves férfi lehetett, az utóbbi 60 éves, nő. Egyiknek sincsen nyoma így 4 hónap után. Előbbi a mellkasomról szedte le, utóbbi a tarkómról. Elég sok varrat volt bennem, szakértő ismerősök szerint feleslegesen, kicsit varas is volt utána, aztán piros, középen heg, ma már semmi.
Tehát mindegy, mert orvos függő. Hol van az anyajegyed?
Én nővel szívesebben műttetném magam, ehhez képest engem három férfi és egy nő várt, és ebből kettő pasi volt az orvos és ők végezték a kimetszést. :D És az egyik főorvos volt.
Egyébként a lényeg, hogy szépen végezze a munkáját, és hogy ne legyen bunkó, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!