17 évesekre vállalnak mellfelvarrást?
Szerintem nem, csak 18 éves kortól.
A mell pedig már nem nő 17 évesen, és simán lóghat. Egyik ált. iskolai osztálytársnőmnek úgy csüngött a melle, mint az afrikai nőknek, lefelé mutató mellbimbóval, a mell udvara is a melle alján volt.
De elég kövér is volt a csaj.
A tornától pedig már sosem alakul vissza.
hjaj 20 éves korig nő a mell...
És egy nagy mell lóg ha természetes..
Kedves Mindenki!
Én is azt olvastam, hogy kb. 17 éves korig nő a mell, de nekem 17-18 évesen kezdett el nőni és kb. 23 évesen lett a mostani mérete, szép kerek, formás, D-s.
Szóval, azért ne általánosítsunk!
És igaza van az előttem szólóknak: Ha neked esztétikai vagy orvosi okból szükséges a műtét (mert mondjuk lefogytál), akkor hajrá, de a 18 éves kort azért várd meg, egy év ide vagy oda, már nem számít!!! Sőt inkább 1 év alatt sokat kellene sportolni, hogy az akkori alakodhoz tudják mérni és igazítani a melleidet.
Azért nem olyan nagy cucc, hogy általánosítunk, nem a te példádat kell venni, utolsó előtti, ami tízezerből egy.
Az az általános, hogy elkezd nőni, 9-10 évesen, és 14-15 után már nem nő semmit. Most ne azt vegyük, hogy valaki felszed magára szükségtelen pluszkilókat, és a mellére is hízik, mert az nem ugyanaz.
Én elhiszem, hogy nálad így volt, ahogy írod, de elég valószínűtlen, hogy a kérdezőnél is ez lenne a helyzet. A kövér lányok eleve hamarabb érnek, kizártnak tartom, hogy egy kövér lány melle ne lenne kifejlődve 17 éves korára.
Persze az edzéssel egyetértek, érdemes folytatni, hátha mégsem kell hozzányúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!