Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Orrplasztika után mikor áll...

Orrplasztika után mikor áll helyre teljesen a légzés?

Figyelt kérdés
Orrsövényműtéttel egybekötött orrkorrekción estem át 10 napja, és az orrom egyik fele egyáltalán (alig-alig), a másik éppen csak szelel. A doki mondta, hogy a kicsit meg is vagyok fázva, de az orrcsepp sem nagyon használ. Valaki, aki hasonló műtéten esett át megmondaná, hogy körülbelül mikor tudok újra csak az orromon lélegezni? köszönöm
2012. nov. 17. 22:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát szerintem 1 hét múlva helyreáll.
2012. nov. 18. 10:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Én 11 napja estem át ugyanezen a műtéten. Amikor levették a tamponokat, csakúgy süvített benne a levegő. Én még hordom a gipszemet, így kifújni se nagyon tudom, csak vattával, fültisztítóval tisztítani. Szóval most tényleg olyan érzés, mintha vhol fönt el lenne dugulva. NE AGGÓDJ! Ha majd ki tudod fújni rendesen, kitisztul, jön még le váladék is, var, meg cérna meg miegymás. Ha az orrsövényedet is megműtötték, TUTI hogy nem lesz gond a légzéseddel. Arra azért figyelnek a műtétnél, hogy a járatokat szabadon hagyják. Gondolom nem a híd alatt műtöttek, hanem vmi normális, kulturált helyen. Legyél türelmes, gondolj arra milyen szép orrocskád lett!

És gratula! :)

2012. nov. 30. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!