Átplasztikáztatnád a fenekedet?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 13:38
11/18 anonim válasza:
Én inkább a cicmen változtatnék, de kés alá én sem feküdnék. A popsin amúgyis lehet változtatni tornával igen feszes és formás lesz!!!! Elöbb ezzel kéne próbálkozni:)
12/18 anonim válasza:
nyugi csajok! vannak pasik, akiknek egyszerűen minden segg nagy és csak a laposat bírják. és vannak olyanok, akik pedig a nagy popót csipázzák. ez van és sztem azért a fenékplasztika egy csöppet túlzás, nem? amell meg az arc plasztika még ok, de segg? nem is tudom, inkább gyúrok rá. amugy az abbol áll h a laposfenekű lánynak szilikont raknak a popsijába? mert ha igen akk nem szivesen ülnék rá arra szivacsra a seggem helyén olyan fura érzés lenne xd
13/18 anonim válasza:
az én seggem kicsi, és ez miatt depressziós is voltam sokáig, szedtem az étvágygerjesztőt stb. semmi sem használt hogy meg hizzak, és hogy a seggem nagyobb legyen, egyébént mennyibe kerülne egy plasztikai mütét , ? hogy nagyobb legyen a fenekem!
14/18 anonim válasza:
Nagyon formás, imádják a csajok, szóval soha! F/30
15/18 anonim válasza:
Én igen, most is megvagyok vele elégedve, nem azért lehetne tökéletesebb is.Meg a mellem és az orromat is plasztikáztatnám.
16/18 anonim válasza:
nem. most ugyan telt vagyok, de még így is imádja a párom :D
a popsi a nő egyik legfigyelemfelkeltőbb része, ha megtanulod jól használni, hangsúlyozni megfelelő mozdulatokkal a jó időben, a nőiességed része lehet anélkül, hogy átszabnád.
17/18 anonim válasza:
Én átszabatnám ha lenne rá pénzem.
18/18 anonim válasza:
Ha lenne rá pénzem, mindenképp.
Aránytalanul kicsi, és lapos, szinte nincs is, és emiatt durván komplexusaim vannak.
De sose lesz annyi pénzem, hogy ide eljussak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!