Hány éves korodtól törölted ki önállóan a fenekedet? :DDD
Figyelt kérdés
én kb 10-11:$$$2011. febr. 12. 10:00
1/11 anonim válasza:
Én kinyalatom a beosztottaimmal.
3/11 anonim válasza:
nem is emlékszem már , olyan régóta
4/11 anonim válasza:
kb 6-7, de nem tudom pontosan :D
5/11 Ikszdé xD válasza:
Hát suli előtt egy évvel, mert addig begyakoroltam, hogy sulira anya nélkül is boldoguljak. :) Tehát olyan 5 éves korom óta, mert 6 évesen kezdtem a sulit.
13,5/L
6/11 anonim válasza:
Én kb. 4, mert kínos volt az óvónő előtt lehajolni.XD
7/11 anonim válasza:
:DD simán ovi előtt, nem emlékszem rá, hogy az óvónővel valaha is ilyen kontextusba kerültem volna :D
9/11 anonim válasza:
Az egyetemen másodévben tanították...elvágtak kétszer.
Én nem értem, hogy egy olyan dolgot amit nem tudunk figyelemmel követni, hogyan lehetséges megcsinálni? Csináltam gyakorló budit, amin tükör van de még így is benézem néha. Sajnos a vizsgákon nem szabad tükrös wc-t használni. De megígérem, hogy ha egyszer sikerül, a diplomadolgozatom erről fog szólni.
10/11 anonim válasza:
Anya, kééészenvagyooooooook!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!