Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ti mit csináltatok a régi...

Ti mit csináltatok a régi melltartoitokkal miutan megvolt a mütétetek? Nekem van kb 50 db 75 b. c.80 bÉs nem jók már rám . De sajnalom kidobni. Van ami nem is volt rajtam . Amugy más is csak par melltartojat hordja a többi meg a szekrenyben?

Figyelt kérdés
2012. szept. 22. 18:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

OFF: Hogy lehet 2 darab melltartóval élni??? Az ilyen naponta mos, vagy 3-4 napig ugyanazt hordja, aztán vált? Jézusom. Minimum minden napra legyen elég egy hétig, úgy gondolom. Amúgy ha valaki szereti a szép fehérneműket, akkor nem tud elmenni egy szép melltartó mellett csak úgy. Nekem is van legalább 60 melltartóm. Hiába főleg a basic darabokat hordom, de a szexi darabok jól jönnek az ágyban.

ON: Én is a vaterát ajánlom. Ha belépsz az oldalra el tudod olvasni, hogy hogyan működik. Nem bonyolult, és nagyon jó oldal, én is szoktam használni, bár inkább vásárlóként. Mindenképp érdemes lenne megpróbálnod, nagyon sokan vásárolnak ezen az oldalon, hisz a bolti árnál mindenképp kedvezőbb áron juthatnak hozzá dolgokhoz, még ha azok használtak is.

2012. okt. 20. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!